Google Adwords specialist gezocht?

Je Google Ads campagne uit handen geven aan een Google AdWords specialist of SEA specialist is een grote stap. En zodra je deze stap wilt zetten, kies je dan voor een freelancer of voor het inhuren van een online marketingbureau dat een samenwerkingspartner is van Google? Wij werken altijd samen met jou, jij kent namelijk de business en bent daarom onmisbaar! Samen werken we aan aan Google Ads campagnes die leiden tot meer conversies, leads en omzet!

Ontdek direct welke kennis en kunde wij in huis hebben met de vrijblijvende én gratis Google Ads Groeiscan Vraag hem snel aan!

google adwords specialist


Wat is een Google Adwords specialist?

Een SEA-specialist (ook wel Adwords of Google Ads specialist genoemd) is iemand die door middel van adverteren binnen zoekmachines als Google en Bing voor zorgt dat websites zo goed mogelijk online vindbaar zijn. Daarvoor maken zij gebruik van het zoeknetwerk, displaynetwerk en videonetwerk. Bekijk de onderstaande korte video om goed te begrijpen welke advertentienetwerken er bestaan.


Wat doet een Adwords specialist

Snel zichtbaar zijn voor de juiste doelgroep – dat wil iedereen. Met de inzet van Google Ads kan jouw potentiële klant jou makkelijker vinden. Klinkt goed, toch? Een typisch gevalletje “makkelijker gezegd dan gedaan”. Vindbaar zijn is één ding, maar vindbaar zijn bij de juiste doelgroep tegen goede kosten per conversie is een tweede. Dat is nu juist het spel dat de SEA-specialisten van Reason goed beheersen. Wat een Adwords specialist doet:

Of je nu nog aan het begin staat van jouw online marketing avontuur of al een sprong in het diepe hebt gewaagd, wij helpen je verder.

Kies voor online groei met SEA!

SEA Groeiscan
 • Een SEA specialist doet een 0-meting a.d.v. SEA checklist
 • Overzicht van de belangrijkste SEA statistieken en conclusies
 • Resultaat: Een advies rapport dat vol zit met hands-on tips en tricks om beter te scoren in Google
Gratis
Ontdek je kansen
Meest
gekozen
Doorlopende SEA optimalisatie
 • Structureel SEA expertise toevoegen aan jouw team
 • Zowel strategisch als uitvoerend
 • Al vanaf 2 uur per maand
 • Resultaat: Structurele SEA optimalisatie voor betere vindbaarheid = meer kwalitatief websiteverkeer
vanaf € 150 / per maand
Meer informatie
SEA project
 • Tijdelijk een SEA-specialist voor jouw project
 • O.a. strategie bepalen, uitgebreide SEA scan, zoekwoord analyses en trainingen
 • Resultaat: Meer kennis, meer richting en direct toepasbaar
vanaf € 85 / per uur
Meer informatie

Stappenplan voor groei met SEA

Wij geloven dat we alleen voor groei kunnen zorgen als wij een organisatie en business echt snappen. Alvorens te starten met adverteren op Google, startenen wij een samenwerking met onderstaand stappenplan.

 1. Intake & plan van aanpak
  Wij starten met een inventarisatie van de SMART doelstellingen, wie is de doelgroep en wat worden de focus product(en). Wie zijn de concurrenten en wat zijn de usp's. Hoeveel media budget is er en welke zoekwoorden krijgen focus.
 2. Inrichting Google Ads account
  We starten met het inrichten of optimaliseren jouw Google Ads account. Wij zorgen er voor dat alle belangrijke acties op jouw website optimaal worden doorgemeten. Zo weten we precies welke campagnes goed presteren en welke niet.
 3. Uitvoering en optimalisatie
  Deze fase is een constante cyclus van campagnes draaien en nieuwe campagnes toevoegen. We analyseren, optimaliseren en houden jou (realtime) op de hoogte met een professioneel dashboard
109% meer conversies met Google Ads bij Feelingz "Hele goede ervaring met Reason, zij hebben ons enorm goed geholpen een uitgekiende SEA campagne op te zetten, die de verwachtingen meer dan waargemaakt heeft. Ik beveel Reason van harte aan!" lees hun case

Maandelijks samen kijken naar resultaat

Veel bureaus geven je nauwelijks of zelfs geen inzicht in de resultaten. Bij ons gaat dat anders. Heb jij nog geen account, dan maken wij het account aan op jouw naam en voegen wij onszelf daaraan toe. Zo kan jij live meekijken wat er allemaal ingesteld staat en hoe wij jouw Google Ads campagnes hebben ingericht.

Daarnaast hebben we een zeer overzichtelijk live rapportage-dashboard. Hiermee heb je 24/7 inzicht van alle online marketing resultaten. Wij koppelen deze rapportage niet alleen aan Google Ads, maar we koppelen ook Google Analytics en Google Search Console voor je. Zo heb je ook inzicht in hoe jouw website presteert in de organische zoekresultaten.

Deze rapportage neamt de Adwords specialistelke maand face to face met je door, want wij vinden het belangrijk dat je snapt waar heet over gaat en dat je op de hoogte bent van jouw eigen online marketing resultaten! Zo kan jij sturen op kosten en conversies.

Ownership garantie

Wij werken nét even anders dan andere online marketing bureaus. Zo werken wij graag bij jou op locatie, maar bieden jou ook de ownership garantie! Heb jij nog geen Google Ads account? Wij maken het account voor je aan, op jouw naam! Heb jij nog geen Google Analytics account? Wij maken het voor je aan, op jouw naam! Volledig geautomatiseerd dashboard? Regelen we voor je, op jouw naam! Jij bent altijd eigenaar van alles wat we voor je doen. Google Ads uitbesteden doe je bij Reason zonder enig risico! Besluit je ooit een andere weg te kiezen in jouw online avontuur? Dan neem je eenvoudig alles mee. Dat noemen wij de ownership garantie!

Haal ook een doorgewinterde Adwords Specialist in huis

De kennis en kunde van een SEA specialist bij jou op kantoor. Wij maken graag tijd vrij voor een gratis vrijblijvende kennismaking.

Starten met Google Adwords specialist gezocht?

Wil je weten waar online kansen liggen voor jouw organisatie? Of heb je vragen of opmerkingen?
Twijfel niet en neem contact op.
Contact
Koninginnegracht 14D
2514 AA Den Haag

algemeen@reason.nl

+31(0)70-820 03 48
Nieuwsbrief
Ontvang het laatste online marketing nieuws
Aanmelden
Partners van
leadinfo logo
© Reason Digital Empowerment B.V. Alle rechten voorbehouden.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram