Reason Online Marketing logo

MOBOX Mobiele Opslagboxen

Expertises in deze case:

MOBOX is een inboedel opslagbedrijf die het nét even anders doet. MOBOX brengt namelijk de opslagbox naar jou toe. Vervolgens kan je je inboedel inladen en brengt de chauffeur de box naar het opslagcentrum. Dit bespaart veel tijd, want je hoeft zelf niet heen en weer te rijden en daarnaast heb je geen trekhaak of verhuisbus nodig. Dus zodra je klaar bent met inladen, ben je ook echt klaar. Tijdens de opslagperiode staat jouw inboedel beveiligd en verwarmd in het opslagcentrum in Noordwijkerhout of Den Haag. Als je de spullen weer terug wilt, dan wordt jouw opslagbox opgehaald, je haalt je inboedel eruit en de chauffeur neemt de box weer mee terug.

+37% Online verkopen
+24% CTR GoogleAds

De markt bestormen met MOBOX

9 jaar geleden begon eigenaar Thomas Menken met MOBOX. Thomas ging de Nederlandse markt bestormen met een 14 kuub opslagbox. Sindsdien werken wij ook al samen met elkaar. Toen zorgden we voornamelijk voor de naamsbekendheid van het nieuwe bedrijf. Inmiddels adverteren we voor Mobox via Google, Facebook & Marktplaats om naast naamsbekendheid ook conversie te realiseren. We beheren en optimaliseren de website en zorgen maandelijks voor analyses en voortgangsrapportages. 

Thomas Menken – Directeur MOBOX

“Reason denkt constant mee om online nog beter te presteren. Reason is een waardige partner die je scherp houdt!”

De concurrentie is groot in de opslagmarkt en Mobox zal dus moeten blijven innoveren. Met 2 nieuw gelanceerde opslagbox types in 2019 en een nieuwe website met aangepaste bestelflow biedt onze online marketeer weer nieuwe mogelijkheden om op verschillende doelgroepen te adverteren en te zorgen voor meer naamsbekendheid, het verhogen van kwalitatief traffic naar de website en meer sales door een breder aanbod.  

Marije – Customer Succes Manager / Online Marketeer “Het is erg prettig om te werken in een kleinere organisatie als Mobox. Er zijn korte lijnen en daardoor kan er snel worden geschakeld of beslissingen worden genomen. Hiermee kan ik sneller optimaliseren en sneller online resultaten behalen.”

© Reason Digital Empowerment B.V. Alle rechten voorbehouden.
Bel ons
Online groeiscan
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram