Reason Online Marketing logo

Adverteren op Google (SEA)

Groter bereik via Google Ads

Geen wonder dat steeds meer ondernemers adverteren op Google. Wat is Google Ads? Een ogenschijnlijk eenvoudig advertentiesysteem waarmee je vandaag nog op #1 staat en daardoor direct goed gevonden wordt door jouw doelgroep. Maar jij wil natuurlijk niet zelf bezig zijn met het AB-testen van advertenties, kwaliteitsscores en CTR percentages. Gelukkig voor jou zijn wij SEA nerds en altijd bezig met de nieuwste technieken en mogelijkheden. Wij ademen inmiddels Google Ads en daar kun jij de vruchten van plukken.

Adverteren op Google met slimme campagnes

Wie zomaar begint zonder eerst stil te staan wat de beste aanpak is, heeft een kleine kans van slagen. Dit betekent dat jij jouw Google Ads campagnes slim moet opzetten. Op welke zoekwoorden zet je in? Wat is jouw maximale cost per click (CPC) en welke advertenties werken het beste?

Kies voor online groei met SEA!

SEA Groeiscan
 • Een SEA specialist doet een 0-meting a.d.v. SEA checklist
 • Overzicht van de belangrijkste SEA statistieken en conclusies
 • Resultaat: Een advies rapport dat vol zit met hands-on tips en tricks om beter te scoren in Google
Gratis
Ontdek je kansen
Meest
gekozen
Doorlopende SEA optimalisatie
 • Structureel SEA expertise toevoegen aan jouw team
 • Zowel strategisch als uitvoerend
 • Al vanaf 2 uur per maand
 • Resultaat: Structurele SEA optimalisatie voor betere vindbaarheid = meer kwalitatief websiteverkeer
vanaf € 175 / per maand
Meer informatie
SEA strippenkaart
 • Tijdelijk een SEA-specialist
 • O.a. strategie bepalen, uitgebreide SEA scan, zoekwoord analyses en trainingen
 • Resultaat: Meer kennis, meer richting en direct toepasbaar
vanaf € 90 / per uur
Meer informatie

Stappenplan voor groei met SEA

Wij geloven dat we alleen voor groei kunnen zorgen als wij een organisatie en business echt snappen. Alvorens te starten met adverteren op Google, startenen wij een samenwerking met onderstaand stappenplan.

 1. Intake & plan van aanpak
  Wij starten met een inventarisatie van de SMART doelstellingen, wie is de doelgroep en wat worden de focus product(en). Wie zijn de concurrenten en wat zijn de usp’s. Hoeveel media budget is er en welke zoekwoorden krijgen focus.
 2. Inrichting Google Ads account
  We starten met het inrichten of optimaliseren jouw Google Ads account. Wij zorgen er voor dat alle belangrijke acties op jouw website optimaal worden doorgemeten. Zo weten we precies welke campagnes goed presteren en welke niet.
 3. Uitvoering en optimalisatie
  Deze fase is een constante cyclus van campagnes draaien en nieuwe campagnes toevoegen. We analyseren, optimaliseren en houden jou (realtime) op de hoogte met een professioneel dashboard
109% meer conversies met Google Ads bij Feelingz “Hele goede ervaring met Reason, zij hebben ons enorm goed geholpen een uitgekiende SEA campagne op te zetten, die de verwachtingen meer dan waargemaakt heeft. Ik beveel Reason van harte aan!” lees hun case

Adverteren op Google: Google Partner

Reason is Google Partner. Dat wil zeggen dat onze experts gespecialiseerd zijn in alle onderdelen van Google Ads: Zoeken, Display, Mobiel, Video en Remarketing. Om onze certificering te behouden, leggen onze experts ieder jaar verschillende examens af. Zo blijven wij succesvol adverteren op Google!

Starten met adverteren op Google (SEA)

Wil je weten waar online kansen liggen voor jouw organisatie? Of heb je vragen of opmerkingen?
Twijfel niet en neem contact op.
© Reason Digital Empowerment B.V. Alle rechten voorbehouden.
Bel ons
Online groeiscan
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram