SEO Den Haag

Jij wilt een toppositie veroveren in de zoekmachines en bent op zoek naar een SEO expert in Den Haag? Gefeliciteerd, je staat nu oog in oog met hét SEO bureau in Den Haag die de SEO doelen van jouw onderneming kan realiseren! Samen met jou gaan we voor betere SEO posities in onder andere Google.

Hét SEO bureau in Den Haag

SEO (Zoekmachine optimalisatie) is een online marketingtechniek die ervoor zorgt dat jouw website beter vindbaar is in zoekmachines. Dat het voor jou en jouw onderneming belangrijk is om zichtbaar te zijn binnen de doelgroep, dat hoeven we jou niet te vertellen. Door met Reason Online Marketing samen te werken worden topposities behaald, gegarandeerd! Deze hoge posities leiden tot meer bezoekers, meer bezoekers leiden tot meer klanten en meer klanten tot meer omzet en winst.

SEO experts toen en nu

Grofweg 10 jaar geleden, toen SEO (zoekmachine optimalisatie) nog een relatief onbekende methode was, kon je met een aantal eenvoudige trucs zorgen dat je die felbegeerde #1 positie in de zoekresultaten verkreeg. De tijd van keyword stuffing is (gelukkig) al lang en breed voorbij en vandaag de dag probeert iedereen met een website via zoekmachine optimalisatie de beste plekken te bemachtigen. En dat is niet gek, want wist je dat:

Simpele trucjes voldoen niet meer en hebben plaatsgemaakt voor diepgaande zoekwoordonderzoeken, analyses, contentstrategieën en technische website optimalisatie. Uitblinken in zoekmachine optimalisatie vraagt om oog voor detail, een vlotte pen en het continue monitoren van resultaten.

Onze aanpak als SEO Expert Den Haag

Reason Online Marketing in Den Haag heeft ervaren SEO experts in huis die stapsgewijs werken om uiteindelijk die toppositie in de zoekmachine te bereiken. Wil je hoger scoren in Google? Het antwoord vind je bij ons. Hoe wij dat doen?

Een succesvol SEO traject start te alle tijde bij analyse en strategie. Om de beste resultaten te behalen kijken onze SEO experts naar alle aspecten van jouw website. Zo brengen we in kaart waar de kansen liggen. Zowel op inhoudelijk als technisch gebied. Vervolgens zorgen er ervoor dat we jouw website technisch verbeteren (linkbuilding, optimalisatie van on-page SEO elementen (content/afbeeldingen/structuur van jouw website) én technische SEO elementen (o.a. websitesnelheid). Daarnaast ontwikkelen we een bijpassende contentstrategie.

Als SEO expert in Den Haag doen we een uitgebreid zoekwoordenonderzoek. Hier gaan we op zoek naar relevante zoekwoorden waarop jij gevonden wil worden. Samen definiëren we de zoekwoorden waar wij onszelf op gaan focussen. Na het zoekwoordenonderzoek worden effectieve SEO teksten geschreven in een tone of voice die bij je past. Of je kiest ervoor om zelf SEO teksten te schrijven, ook prima! Jij kent de doelgroep tenslotte het beste!

Zoekmachine optimalisatie: een lange termijn strategie

Zoekmachine optimalisatie is een lange termijn strategie, het kost tijd voordat we de impact zien van de uitgevoerde werkzaamheden. Gezien de resultaten lang aanhouden, is SEO een duurzame strategie. Je werkt aan de vindbaarheid van je website op de lange termijn. Zie het als een virtueel stukje vastgoed. Als je dat eenmaal hebt bemachtigd, ga je er elke maand weer van profiteren. In de tussentijd blijven we als SEO expert in centrum Den Haag de resultaten monitoren en optimaliseren om nog betere SEO posities te verkrijgen. En die voortgang, dat is niet iets wat alleen wij zien. Nee, ook jij ziet de voortgang van jouw posities in een fancy real-time online dashboard.

Is zoekmachine optimalisatie iets waar je behoefte aan hebt? We kunnen je als SEO expert in de regio Den Haag op dat vlak adviseren en ondersteunen bij het optimaliseren van je huidige content of volledig nieuwe content schrijven. Wil jij ook samen online groeien?

blankblank

+37% online verkopen door SEO

Mobox stelde ons 2 jaar geleden de vraag: Kunnen jullie zorgen dat ik online beter gevonden word? Zo gezegd, zo gedaan. 2 jaar na data is dit het resultaat: +37% online verkopen.

SEO speelde een grote rol in de stijging van het aantal online verkopen! Zoek jij ook een SEO bureau in Den Haag?

Start ook met SEO

Online Groeiscan
  • Een SEO specialist doet een 0-meting a.d.v. een checklist van jouw website
  • Overzicht van het belangrijkste SEO advies
  • Resultaat: Een adviesrapport dat vol zit met hands-on tips en tricks om met SEO te groeien!
Gratis
Ontdek je kansen
Meest
gekozen
Doorlopende SEO optimalisatie
  • Een SEO expert toevoegen aan jouw team
  • Strategisch en uitvoerend
  • Resultaat: hogere posities in Google
vanaf € 150 / per maand
Meer informatie
SEO project
  • Een tijdelijke SEO specialist voor jouw project
  • O.a. strategie bepalen, uitgebreide analyses, uitvoeren SEO campagnes en trainingen
  • Resultaat: Meer kennis, meer richting en direct toepasbaar
vanaf € 85 / per uur
Meer informatie

Lokale SEO Den Haag

Niet voor alle ondernemers is landelijk gevonden worden relevant. Het creëren van focus op de directe regio is vaak veel slimmer. Dat kan zijn omdat je alleen lokaal actief bent, je een klein SEO budget hebt of omdat mensen in de directe regio anders zoeken dan op lokaal niveau. Een lokale aanpak is ook voor grote adverteerders belangrijk, want het zoekgedrag van consumenten veranderd. Steeds vaker wordt er gezocht naar zoektermen in combinatie met ‘in de buurt’ of ‘dichtbij’. Wellicht heb jij iets ingetypt als ‘SEO Den Haag’, ‘Lokale SEO Den Haag’ of SEO bureau Den Haag’ en ben je vervolgens op deze pagina terecht gekomen. Dit type lokale zoekopdrachten zijn volgens Google in de afgelopen 2 jaar vervijfvoudigd!

Veelgestelde vragen rondom SEO

Wat is SEO?

Zoekmachineoptimalisatie is een onderdeel van zoekmachinemarketing, in het Engels beter bekend als SEM (Search Engine Marketing). Bij SEO richt je jouw website optimaal in om zo hoog mogelijk te komen in de niet-betaalde zoekresultaten.

Wat is jullie SEO strategie?

Wij maken gebruik van het customer journey model ontwikkeld door Google, het see think do care model. Na een grondige analyse van je doelgroep bekijken we welke zoekwoorden ze gebruiken en in welke fase van de journey ze dat doen. Vervolgens optimaliseren we je website en creëren we samen nieuwe content die aansluit op de zoekbehoefte van je doelgroep.

Beloven jullie #1 posities?

Wij beloven nooit positie 1 in de zoekresultaten. Uiteraard is dit een mooi streven en gaan we samen onze best doen om dit te realiseren. De posities binnen Google veranderen echter zo snel op basis van enorm veel factoren dat het onmogelijk is om positie 1 in de zoekresultaten te garanderen.

Krijg ik een maandelijkse rapportage om te zien hoe het gaat?

Door maandelijks samen te bekijken hoe de voortgang verloopt kunnen we sneller sturen. Zo kun je uiteindelijk de SEO campagne zo goed mogelijk laten aansluiten op de wensen en behoefte van je doelgroep. De rapportage (via Google Data Studio) sturen we je aan het eind van de maandelijkse call direct toe. Heb je dan toch nog vragen, kun je ons altijd bellen.

Wat kost SEO optimalisatie?

De tarieven van de verschillende pakketten zijn afhankelijk van de intensiteit en het aantal zoekwoorden waarop jij gevonden wil worden. Voor elke zoekterm besteden wij een aantal uren per maand om te optimaliseren. De prijs is hier dan ook op afgestemd. Je hebt de mogelijkheid een standaard pakket (vanaf €150,- per maand) of SEO advies in te winnen.

Wanneer kan ik de eerste resultaten verwachten?

Het is goed mogelijk dat je op korte termijn resultaten ziet. De praktijk leert echter dat het 3 tot 6 maanden duurt voordat de echte resultaten zichtbaar worden voor jouw doelgroep. Tijdens onze maandelijkse update laten wij zien welke tussentijdse resultaten al zichtbaar zijn en wat je kunt verwachten.

Wat staat er in het groeiscan rapport

Wij formuleren een uitgebreid adviesrapport met een focus op de nieuwe Google Rater Guidelines en de 3 SEO pijlers: techniek, content en autoriteit.

Ik wil lokaal beter gevonden worden, doen jullie dat ook?

Er vinden steeds meer lokale zoekopdrachten plaats. Denk maar eens aan ‘restaurant in de buurt’ of SEO Den Haag’. Ook wat betreft lokale SEO helpen wij jouw onderneming aan hoge organische posities in Google.

Welke tools worden er gebruikt voor SEO optimalisatie?

Doorgaans maken we gebruik van Screaming Frog, Google Pagespeed insights, Google mobile friendly test, Google Search Console, SeRanking, aHrefs en Google Analytics.

Moet ik kiezen voor SEO of SEA?

Die keuze is volledig aan jou! Het SEO proces kan lang duren en #1 posities zijn niet gegarandeerd’. Echter, heb je eenmaal een hoge positie, dan raak je die niet zomaar kwijt. Je hebt er lang en veel profijt van. Heb je geen zin/tijd om te wachten op hoge posities? Ga dan voor betaalde zoekadvertenties binnen Google en kies voor SEA.

Meet jouw SEO score

Optimalisatie voor Google is een cruciaal onderdeel wanneer je vindbaar wilt worden met jouw website. Weten hoe je ervoor staat en waar de kansen liggen? Wij helpen je verder! Geen standaard uitdraai, maar een echte analyse van ervaren SEO specialisten!

© Reason Digital Empowerment B.V. Alle rechten voorbehouden.
blank
Bel ons
blank
Online groeiscan
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram