SEO Den Haag, jouw weg naar topposities in Google

Jij wilt een toppositie veroveren in de zoekmachines en bent op zoek naar een SEO bureau in Den Haag? Gefeliciteerd, je staat nu oog in oog met een SEO bureau in Den Haag die de SEO doelen van jouw onderneming kan realiseren! Samen met jou gaan we voor betere SEO posities in onder andere Google.

Hét SEO bureau in Den Haag

SEO (Search Engine Optimization) is een online marketingtechniek dat ervoor zorgt dat jouw website beter vindbaar is in de zoekmachines. Dat het voor jou en jouw onderneming belangrijk is om zichtbaar te zijn binnen de doelgroep, dat hoeven we jou niet te vertellen. Door met Reason Online Marketing samen te werken worden topposities behaald, gegarandeerd! Deze hoge posities leiden tot meer bezoekers, meer bezoekers leiden tot meer klanten en meer klanten tot meer omzet en winst.

zoekmachine optimalisatie seozoekmachine optimalisatie seo

SEO feiten

Om onze bewering over SEO in Den Haag kracht bij te zetten, hebben we een aantal feiten op een rij gezet. Wist je bijvoorbeeld dat: 

-  Google met 94% de meest gebruikte zoekmachine van Nederland is?
- Alle andere zoekmachines slechts 6% vertegenwoordigen?
- 90% van de internetgebruikers iedere dag (meerdere keren) Google gebruiken voor online navigatie?
- Bij 75% van de internetgebruikers Google wordt geraadpleegd wanneer een (online) aankoop wordt overwogen?

Alleen ga je harder, samen kom je verder.

Een bekend spreekwoord waar we heilig in geloven! Alleen kun je de Champions League niet winnen. Daar heb je een goed team voor nodig. Jij begrijpt jouw klant, wij begrijpen SEO. Samen vormen we een goed team! Elke week sturen we jouw campagnes aan en blijven we deze verder optimaliseren. Deze kleine stapjes blijken het begin van exponentiële groei. Wil je hoger scoren in Google? Het antwoord vind je bij ons.

Hoe behalen wij hoge SEO posities?

Reason Online Marketing in Den Haag heeft ervaren SEO specialisten in huis, die stapsgewijs werken om uiteindelijk die toppositie in de zoekmachine te bereiken. Hoe wij dat doen?

Het team analyseert jouw website of webshop om inzicht te krijgen in de huidige posities. Vervolgens wordt er een uitgebreid zoekwoordenonderzoek uitgevoerd. Hier gaan we op zoek naar relevante zoekwoorden waarop jouw site gevonden moet worden. Samen definiëren de zoekwoorden waar wij onszelf op gaan focussen.

Het zoekwoordenonderzoek is afgrond, en nu?

Na het zoekwoordenonderzoek worden effectieve SEO teksten geschreven in een tone of voice die bij je past. Maar SEO gaat verder dan alleen teksten schrijven, wij pakken dan ook alle facetten van SEO aan. We werken aan linkbuilding, optimalisatie van on-page SEO elementen (content/afbeeldingen/structuur van jouw website) én technische SEO elementen (o.a. websitesnelheid)

Wekelijkse SEO analyses

Wekelijks monitoren wij de voortgang van jouw posities. Op basis van deze wekelijkse ‘analyse’ zetten we vervolgstappen om nog betere SEO posities te verkrijgen. En die voortgang, dat is niet iets wat alleen wij zien. Nee, ook jij ziet de voortgang van jouw posities in een fancy real-time online dashboard.

+37% online verkopen door SEO

Mobox stelde ons 2 jaar geleden de vraag: Kunnen jullie zorgen dat ik online beter gevonden word? Zo gezegd, zo gedaan. 2 jaar na data is dit het resultaat: +37% online verkopen.

SEO speelde een grote rol in de stijging van het aantal online verkopen! Zoek jij ook een SEO bureau in Den Haag?

Start ook met SEO

Online Groeiscan
  • Een specialist doet een 0-meting a.d.v. een checklist van jouw website
  • Overzicht van de belangrijkste SEO inzichten
  • Resultaat: Een adviesrapport dat vol zit met hands-on tips en tricks om met SEO te groeien!
Gratis
Ontdek je kansen
Meest
gekozen
Doorlopende SEO optimalisatie
  • Een SEO expert toevoegen aan jouw team
  • Strategisch en uitvoerend
  • Resultaat: hogere posities in Google
vanaf € 150 / per maand
Meer informatie
SEO project
  • Een tijdelijke SEO specialist voor jouw project
  • O.a. strategie bepalen, uitgebreide analyses, uitvoeren campagnes en trainingen
  • Resultaat: Meer kennis, meer richting en direct toepasbaar
vanaf € 85 / per uur
Meer informatie

Lokale SEO Den Haag

Niet voor alle ondernemers is landelijk gevonden worden relevant. Het creëren van focus op de directe regio is vaak veel slimmer. Dat kan zijn omdat je alleen lokaal actief bent, je een klein SEO budget hebt of omdat mensen in de directe regio anders zoeken dan op lokaal niveau. Een lokale aanpak is ook voor grote adverteerders belangrijk, want het zoekgedrag van consumenten veranderd. Steeds vaker wordt er gezocht naar zoektermen in combinatie met 'in de buurt' of 'dichtbij'. Wellicht heb jij iets ingetypt als 'SEO Den Haag', 'Lokale SEO Den Haag' of SEO bureau Den Haag' en ben je vervolgens op deze pagina terecht gekomen. Dit type lokale zoekopdrachten zijn volgens Google in de afgelopen 2 jaar vervijfvoudigd!

Veelgestelde vragen rondom SEO

Wat is SEO?

Zoekmachineoptimalisatie is een onderdeel van zoekmachinemarketing, in het Engels beter bekend als SEM (Search Engine Marketing). Bij SEO richt je jouw website optimaal in om zo hoog mogelijk te komen in de niet-betaalde zoekresultaten.

Wat is jullie SEO strategie?

Wij maken gebruik van het customer journey model ontwikkeld door Google. Na een grondige analyse van je doelgroep bekijken we welke zoekwoorden ze gebruiken en in welke fase van de journey ze deze gebruiken. Vervolgens optimaliseren we je website en indien nodig creëren we samen nieuwe content die aansluit op de zoekbehoefte van je doelgroep.

Beloven jullie #1 posities?

Wij beloven nooit positie 1 in de zoekresultaten. Uiteraard is dit een mooi streven en gaan we samen onze best doen om dit te realiseren. De posities binnen Google veranderen echter zo snel op basis van enorm veel factoren dat het onmogelijk is om positie 1 in de zoekresultaten te garanderen.

Krijg ik een maandelijkse rapportage om te zien hoe het gaat?

Door maandelijks samen te bekijken hoe de voortgang verloopt kunnen we sneller sturen. Zo kan je uiteindelijk de SEO campagne zo goed mogelijk laten aansluiten op de wensen en behoefte van je doelgroep. De rapportage (via Google Data Studio) sturen we je aan het eind van de maandelijkse call direct toe. Heb je dan toch nog vragen, kun je ons altijd bellen.

Wat kost SEO optimalisatie?

De kosten zijn afhankelijk van het aantal gekozen zoekwoorden/zoektermen. Voor elke zoekterm zullen wij een aantal uren per maand besteden aan de campagne. De prijs is hier dan ook op afgestemd. Je hebt de mogelijkheid een standaard pakket (vanaf €150,- per maand) of een campagne op maat af te nemen.

Wanneer kan ik de eerste resultaten verwachten?

Het is goed mogelijk dat je op korte termijn resultaten ziet. De praktijk leert echter dat het 3 tot 6 maanden duurt voordat de echte resultaten zichtbaar worden voor jouw doelgroep. Tijdens onze maandelijkse update laten wij zien welke tussentijdse resultaten al zichtbaar zijn en wat je kunt verwachten.

Wat staat er in het groeiscan rapport

Wij formuleren een uitgebreid adviesrapport met een focus op de nieuwe Google Rater Guidelines en de 3 SEO pijlers: techniek, content en autoriteit.

Ik wil lokaal beter gevonden worden, doen jullie dat ook?

Er vinden steeds meer lokale zoekopdrachten plaats. Denk maar eens aan 'restaurant in de buurt' of SEO Den Haag'. Ook wat betreft lokale SEO helpen wij jouw onderneming aan hoge organische posities in Google.

Welke tools worden er gebruikt voor SEO optimalisatie?

Doorgaans maken we gebruik van Screaming Frog, Google Pagespeed insights, Google mobile friendly test, Google Search Console, SeRanking, aHrefs en Google Analytics.

Moet ik kiezen voor SEO of SEA?

Die keuze is volledig aan jou! Het SEO proces kan lang duren en #1 posities zijn niet gegarandeerd'. Echter, heb je eenmaal een hoge positie, dan raak je die niet zomaar kwijt. je hebt er lang en veel profijt van. Heb je geen zin/tijd om te wachten op hoge posities? Ga dan voor betaalde zoekadvertenties binnen Google en kies voor SEA.

Meet jouw SEO score

Optimalisatie voor Google is een cruciaal onderdeel wanneer je vindbaar wilt worden met jouw website. Weten hoe je ervoor staat en waar de kansen liggen? Wij helpen je verder! Geen standaard uitdraai, maar een echte analyse van ervaren SEO specialisten!

Starten met SEO Den Haag, jouw weg naar topposities in Google

Wil je weten waar online kansen liggen voor jouw organisatie? Of heb je vragen of opmerkingen?
Twijfel niet en neem contact op.
Contact
Koninginnegracht 14D
2514 AA Den Haag

algemeen@reason.nl

+31(0)70-820 03 48
Nieuwsbrief
Ontvang het laatste online marketing nieuws
Aanmelden
Partners van
leadinfo logo
© Reason Digital Empowerment B.V. Alle rechten voorbehouden.
Bel ons
Online groeiscan
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram