Reason Online Marketing logo

BoitenLuhrs

Expertises in deze case:

Sinds de oprichting in 1972 helpt BoitenLuhrs Incasso | Gerechtsdeurwaarders bedrijven, organisaties en particulieren in Nederland met het incasseren van hun uitstaande geldvorderingen. Door de alles-in-één oplossing kan BoitenLuhrs hun klanten van het aanmanen tot en met het procederen bij staan. Het hoofdkantoor van BoitenLuhrs zit gevestigd in Den Haag en ook zit er een kantoor in Amsterdam.

Van Offline Marketing naar Online Marketing

Reason en BoitenLuhrs zijn al geruime tijd aan elkaar verbonden, zo’n 10 jaar. BoitenLuhrs, een MKB bedrijf met ongeveer 50 medewerkers, had behoefte aan een (online) marketing partner. Dat vond zij in Reason. Er is veel veranderd in 10 jaar, er is bijvoorbeeld een verschuiving geweest van offline- naar online marketing. Niet alleen Reason heeft die verschuiving gemaakt, maar ook BoitenLuhrs. Een aantal jaar geleden kwamen nog geen leads uit de website, maar vandaag de dag worden alle leads vanuit de website gegenereerd.

+50% Organisch verkeer
+45% Meer leads

Identificeren van website verkeer

De focus ligt nu dan ook op online leadgeneratie. Via een lead identificatie tool identificeren we de bedrijven die op de website komen. Vervolgens bereiden we een lijst voor met nuttige informatie over deze bedrijven die wekelijks wordt verstuurd naar de sales afdeling. Zoals bedrijfsnaam, vestigingsplaats, website, tijd op de website en welke pagina’s zij hebben bezocht. Van het website verkeer van Boitenluhrs kunnen we gemiddeld 95% identificeren. 

Ard Haan – algemeen directeur BoitenLuhrs

“Reason helpt BoitenLuhrs met het doorvoeren van het online lead programma. We zijn erg blij met hun gestructureerde aanpak en het helpt ons ook echt met het verhogen van het aantal leads vanuit de website!” 

Hoe ziet de toekomst eruit?

Online lead generatie is een thema wat altijd relevant zal blijven bij Boitenluhrs. We zijn inmiddels in voorbereiding voor het uitrollen van een CRM tool, om zowel de prospect journey als de customer journey voor een gedeelte te gaan automatiseren.

Marije – Customer Succes Manager / Online Marketeer “We zorgen ervoor dat de funnel constant gevuld is door middel van content en door online te adverteren via o.a. GoogleAds. Naast online leadgeneratie ondersteunen wij BoitenLuhrs ook in e-mailmarketing, website onderhoud en social media.”

© Reason Digital Empowerment B.V. Alle rechten voorbehouden.
Bel ons
Online groeiscan
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram