Reason Online Marketing logo

Online Groeiscan

Krijg direct inzicht in jouw kansen om online te groeien!

Wil jij meer winst, omzet en nieuwe klanten voor jouw bedrijf?
Met de gratis Online Groeiscan ontvang je advies over jouw
huidige online marketing inzet.

Wat kun jij verwachten?

  • Op werkdagen binnen 24 uur teruggebeld
  • Een vrijblijvende telefonische inventarisatie met één van onze online marketeers
  • Op basis van de inventarisatie kijken wij naar jouw huidige situatie en kansen binnen SEO, SEA, B2B leadgeneratie of Social Media kanalen.

Wat levert een Online Groeiscan mij op?

Doe jij nu zelf de online marketing maar weet je niet of jij het maximale er uit haalt? Of wil je een second opinion op het werk dat door jouw huidige online marketing bureau wordt gedaan? Met de Online Groeiscan krijg je een inzicht in hoe jouw organisatie online presteert. We kijken wat er verbeterd kan worden om het maximale resultaat te behalen. Honderden MKB bedrijven gingen jou al voor en hebben kunnen groeien met:

  • Zoekmachine Adverteren (SEA)
  • Zoekmachine Optimalisatie (SEO)
  • Social Media adverteren
  • B2B leadgeneratie
  • Conversie optimalisatie

In 3 simpele stappen helpen wij je verder


1. Telefonische intake

Onze Groeiscan is een op maat gemaakt én handgemaakt document. Dat betekent dat je deze niet met één druk op de knop in je e-mail inbox krijgt. Marketing is maatwerk, dus onze Groeiscan ook. In deze stap neemt één van onze online marketeers telefonisch contact met je op. Wat mogen we voor je scannen? Heb je een Google Ads campagne? Zet je al in op zoekmachine optimalisatie? Heb je vragen over hoe je jouw doelgroep het beste kunt bereiken? Tijdens de telefonische inventarisatie stellen wij jou alle vragen om gericht aan de slag te gaan

2. De Groeiscan wordt uitgevoerd

Na de telefonische inventarisatie gaan we aan de slag met het uitvoeren van de Groeiscan. Dit kan een Groeiscan zijn op het gebied van zoekmachine adverteren, zoekmachine optimalisatie of Leadgeneratie. Hiervoor gaat een van onze online marketeers voor je aan de slag. Mocht je jouw Google Ads campagnes willen laten scannen, dan sturen we je een koppelingsverzoek via je Google Account. Uiteraard doen wij niets met jouw huidige marketing inzet, we scannen puur wat je nu doet en waar we verbeterpunten of kansen in kaart kunnen brengen. Gemiddeld duurt het drie tot vijf werkdagen voor de Groeiscan klaar is.

3. Bespreken van de Groeiscan

De Groeiscan is klaar. En nu? We sturen je niet alleen de Groeiscan, maar bespreken we die ook met je. Dat kan telefonisch of via Google Hangouts. De online marketeer legt je uit wat de bevindingen zijn. Daarnaast geven we je niet alleen inzichten, maar zouden we ook graag een plan van aanpak met je doornemen. Inzicht is belangrijk, maar de opvolging daarna nog belangrijker. Daarbij helpen we je graag. Welke aanpassingen zijn waardevol? Hoe kun je de kansen verzilveren die er liggen? Met andere woorden, met de Groeiscan ontdek je kansen die je daarna in het plan van aanpak (samen met ons) kunt gaan verzilveren.

© Reason Digital Empowerment B.V. Alle rechten voorbehouden.
Bel ons
Online groeiscan
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram