Op zoek naar een Google Ads Partner?

Hoe kom je bovenaan in Google te staan? En hoe zorg je ervoor dat als je bovenaan staat je daar ook blijft staan? Wij zijn Google Ads Partner en weten precies hoe het werkt! Met Google Ads adverteren sta je direct bovenaan (indien jouw account goed is ingesteld). Er zijn honderden knoppen om aan te draaien om ervoor te zorgen dat jouw website goed vindbaar is. Wil je liever niet zelf aan de knoppen draaien, maar wel bovenaan in Google komen te staan? Met de gratis Google Ads Quickscan, (onderaan de pagina) kijken we graag met je mee. Vraag hem snel aan!

Waarom Google Ads uitbesteden?

Jij hebt gezocht op Google Ads Partner. Daarmee gaan wij er stiekem vanuit dat jij weet wat Google Ads is en jij een partij zoekt die voor jou of jouw organisatie aan de slag gaat met Google Ads. Jij snapt dat je daarvoor op zoek moet naar een gecertificeerde partner. Bekwaam, betrouwbaar en transparant. Een Google Partner Badge moet een bureau écht verdienen en daar werken we hard voor.

Al onze Adwords specialisten moeten de Google Ads certificaten behalen én up to date houden. Tegelijkertijd moeten wij als online marketing bureau voldoen aan een driemaandelijkse media uitgave van €10.000. Heeft een online marketing bureau een Google Partner Badge, ga er dan vanuit dat zij voor verschillende opdrachtgevers Google Ads gebruiken om relevante bezoekers te converteren naar klanten.

blank


Jij hebt al een Google Ads account

Jij hebt al een Google Ads account en hebt in het verleden al eens geadverteerd of doet dat misschien nog steeds. Toch is daar iets misgegaan, want je zoekt een nieuwe Adwords partner om jouw account te beheren en te optimaliseren. Dat zien we (helaas) vaak. Er zijn nog teveel partijen die 1. te hoge tarieven rekenen 2. weinig tijd aan het optimaliseren van jouw account besteden, en 3. niet de beloofde resultaten behalen.

Bij de start van een Google Ads traject onderzoeken we altijd eerst waar er kansen liggen, daarvoor vragen we toegang (met ‘alleen lezen’ rechten) tot jouw account. Ook komen we bij je langs. Dat doen we om eens kennis te maken, maar ook om jouw doelen helder te krijgen. Alleen dan kunnen we een eerlijke inschatting maken van wat wij kunnen betekenen. Ook bepalen we hoeveel tijd onze online marketeers nodig hebben om jouw account op wekelijkse basis te optimaliseren. Dat is uiteraard afhankelijk van het aantal campagnes, het aantal advertenties en het aantal zoekwoorden. Wil jij deze week nog inzicht in de status van jouw Google Ads account? Vraag dan de gratis groeiscan aan t.w.v. €375!

Google Ads uitbesteden: de kosten

De kosten voor het uitbesteden van Google Ads/Adwords bestaat uit 3 elementen:

 • Set-up: Dit is een eenmalig bedrag voor het inrichten van jouw account en campagnes.
 • Optimalisatie: Het maandelijkse bedrag dat je aan ons betaalt voor beheer en optimalisatie.
 • Marketingbudget: Google brengt je periodiek kosten in rekening voor de kliks. (Jij bepaalt de hoogte van jouw marketingbudget)

In vergelijking met andere online marketing bureaus hanteren wij zeer vriendelijke tarieven. Omdat wij iets kunnen wat jij (waarschijnlijk) zelf niet kunt, betekent niet dat wij daar bergen geld voor moeten vragen. Wij verdienen onze boterham graag op een eerlijke manier. Hierdoor maken wij adverteren binnen zoekmachines voor veel organisaties toegankelijk! Afhankelijk van het aantal campagnes, advertenties en zoekwoorden bepalen we hoeveel tijd onze SEA specialisten nodig hebben om jouw account in te richten en te optimaliseren.

Kies voor online groei met Google Ads!

SEA Groeiscan
 • Een SEA specialist doet een 0-meting a.d.v. SEA checklist
 • Overzicht van de belangrijkste SEA statistieken en conclusies
 • Resultaat: Een advies rapport dat vol zit met hands-on tips en tricks om beter te scoren in Google
Gratis
Ontdek je kansen
Doorlopende SEA optimalisatie
 • Structureel SEA expertise toevoegen aan jouw team
 • Zowel strategisch als uitvoerend
 • Al vanaf 2 uur per maand
 • Resultaat: Structurele SEA optimalisatie voor betere vindbaarheid = meer kwalitatief websiteverkeer
vanaf €150
Meer informatie
SEA project
 • Tijdelijk een SEA-specialist voor jouw project
 • O.a. strategie bepalen, uitgebreide SEA scan, zoekwoord analyses en trainingen
 • Resultaat: Meer kennis, meer richting en direct toepasbaar
€85 / per uur
Meer informatie

Jij wilt starten met Google Ads

Jij wilt starten met adverteren door een Google Ads Partner, want jij snapt dat dat ervoor zorgt dat jij relevante bezoekers naar jouw website trekt. Om Google Ads campagnes te kunnen starten heb je een account nodig. We helpen je bij het aanmaken van het Google Ads account. Vervolgens komen wij bij je langs. Samen kijken we naar de doelgroep die je wilt bereiken, het advertentienetwerk (zoeknetwerk, displaynetwerk, youtube-netwerk) dat zich daar het beste voor leent én onderzoeken we welk budget daar het beste bij past. Een online marketing strateeg sluit hierbij aan, zo zorgen voor een slimme inzet van alle mogelijkheden binnen Google Ads (Google Ads is de nieuwe naam voor Google Adwords).

Samen jouw Ads account instellen

Vervolgens gaan onze online marketeers aan de slag met een stevig zoekwoordenonderzoek, want welke zoekwoorden zorgen nu écht voor die online sales of contactaanvragen waar jij naar op zoek bent? Ook werken we samen aan aantrekkelijke advertentieteksten. Teksten die passen bij jouw organisatie, maar ook teksten die erom schreeuwen om op geklikt te worden. You have to stand out! Voordat jouw advertentieteksten “live” gaan, doen we nog een final check om er zeker van te zijn dat jij binnen de zoekmachine Google, zichtbaar bent op de juiste zoekwoorden in combinatie met sterke advertenties. In feite werken we samen aan het instellen van jouw Google Ads account. In het kort:

 • We kijken naar de doelgroep;
 • We onderzoeken de verschillende advertentienetwerken;
 • Samen bepalen we een passend budget;
 • We gaan in gesprek over de zoekwoorden waarop jij gevonden wilt worden;
 • We gaan op zoek naar advertentieteksten die aanzetten tot actie!

De hoeveelheid tijd die nodig is om jouw account op te zetten en op wekelijkse basis te optimaliseren is (uiteraard) afhankelijk van het aantal campagnes, advertenties en zoekwoorden. Hiervoor doen we tijdig een indicatie, zo weet je precies waar je aan toe bent! Je kunt ons hiervoor ook eens bellen via 070 – 82 00 348

Uitbesteden aan een Google Ads Partner

Google Ads uitbesteden is een slimme keuze. Zo laat jij ons focussen op waar wij goed in zijn en kun jij focussen op waar jij goed in bent! Toch kunnen wij ons goed voorstellen dat je enigszins twijfelt of Google Ads uitbesteden aan een externe partij wel verstandig is. AdWords uitbesteden vergt een investering. Daarnaast geef je inzicht in je bedrijfsresultaten. Geen zorgen, we gaan zorgvuldig met gegevens om en zorgen ervoor dat je investering onder aan de streep meer rendement oplevert. Samen met jou sparren we over de online mogelijkheden en jouw wensen nemen we mee tot diep in de optimalisaties van jouw campagnes. Meer weten? > Google Ads uitbesteden.

Waarom kiezen voor Reason?

Het motto van Reason is ‘samen online groeien’. Wij zijn een club van SEA experts in Den Haag en houden ervan om samen met jou de uitdaging aan te gaan en jouw (online) doelen te behalen. Elke maand kijken we dan ook samen terug naar de groei die we hebben behaald. Daar worden we elke keer weer vrolijk van! Jij kiest voor Reason als Google Partner als jij wilt samenwerken met:

 • Een betrouwbare en transparante partner;
 • Een partner met een officiële Google Badge;
 • Een partner met ervaring in search, display en videocampagnes;
 • Een partner die eerlijke tarieven hanteert.

Starten met Google Ads of op zoek naar een nieuwe Partner?

Jij krijgt voor je geld, want wij zijn betrokken bij jouw bedrijf maken van jouw Google Ads een rendabel advertentiekanaal. Wij maken graag tijd vrij voor een persoonlijke en vrijblijvende kennismaking. Neem eens contact op

Starten met op zoek naar een Google Ads Partner?

Wil je weten waar online kansen liggen voor jouw organisatie? Of heb je vragen of opmerkingen?
Twijfel niet en neem contact op.
© Reason Digital Empowerment B.V. Alle rechten voorbehouden.
blank
Bel ons
blank
Online groeiscan
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram