Reason Online Marketing logo

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Lange termijn online vindbaarheid

Wil je meer bezoekers naar jouw website genereren via zoekmachines, zonder te adverteren? Dan moet je aan de slag met zoekmachine optimalisatie (SEO). Het doel is zo hoog mogelijk te komen in de onbetaalde zoekresultaten van b.v. Google. In de praktijk leidt een goede vindbaarheid op de mid/lange termijn tot méér verkeer, méér autoriteit en méér conversies.

De 3 pijlers van SEO

In de wereld van SEO er niet één winnende tactiek die je op korte termijn naar positie 1 in Google zal krijgen. Om een succesvolle SEO-strategie te handhaven moeten allerlei factoren met elkaar samenwerken. Deze factoren noemen wij de drie pijlers van SEO:

 1. Technische optimalisatie zorgt ervoor dat je website op alle technische eisen voldoet aan de richtlijnen van Google. Hierbij kun je denken aan een schone broncode, beveiligde verbindingen, snelle laadtijden en cross browser en device compatibiliteit.
 2. Een optimale site structuur is een belangrijk onderdeel van website optimalisatie. Het overgrote deel van websites heeft geen optimale site structuur en dit biedt dan ook kansen om je te onderscheiden van de concurrentie.
 3. Professionele en unieke content is een vereiste om in de organische resultaten van Google gevonden te worden. Met goede en relevantie content kan je rekenen op een optimale waardering en zorg je ervoor dat Google jouw site als expert binnen het vakgebied gaat zien.

Kies voor online groei met SEO!

SEO Groeiscan
 • Een SEO specialist doet een 0-meting a.d.v. de 3 pijlers van SEO – techniek, relevantie en autoriteit
 • Overzicht van de belangrijkste SEO statistieken per pijler en conclusies
 • Resultaat: Een advies rapport dat vol zit met hands-on tips en tricks om hoger in Google te komen. Inclusief 10 zoekwoorden analyse
Gratis
Ontdek je kansen
Meest
gekozen
Doorlopende SEO optimalisatie
 • Structureel SEO expertise toevoegen aan jouw team
 • Strategisch en uitvoerend
 • Al vanaf 2 uur per maand
 • Resultaat: Betere vindbaarheid = meer kwalitatief (organisch) websiteverkeer
vanaf € 175 / per maand
Meer informatie
SEO strippenkaart
 • Tijdelijk een SEO specialist
 • O.a. strategie bepalen, uitgebreide zoekwoord analyse en trainingen
 • Resultaat: Meer kennis, meer richting en direct toepasbaar
vanaf € 90 / per uur
Meer informatie

Stappenplan voor groei met SEO

Wij geloven dat we alleen voor groei kunnen zorgen als wij een organisatie en business echt snappen. Daarom starten wij een samenwerking met onderstaand stappenplan.

 1. Intake & plan van aanpak
  We starten altijd met een SEO Audit, bestaande uit onder meer een nulmeting o.b.v. de 3 SEO pijlers. Dit vormt later ook de basis van je content plan. We analyseren de prestaties van je website en stellen een zeer volledig adviesrapport op.
 2. Inrichting SEO aanpak
  We starten met het inrichten van de tooling. Wij zorgen er voor dat alle belangrijke acties optimaal worden doorgemeten. Zo weten we precies welke pagina’s goed presteren en welke niet.
 3. Uitvoering en zoekmachineoptimalisatie
  De fase is een constante cyclus van optimalisatie van techniek, autoriteit en content . We analyseren, optimaliseren en houden jou (realtime) op de hoogte met dashboards.
+51% Organisch verkeer focus diensten
+137% Organisch verkeer
+69% Organisch verkeer

Zoekmachine optimalisatie op orde

Ook al ben je (zelf) langer bezig bent met SEO is het verstandig om een SEO specialist in te huren. Een SEO specialist heeft toch weer een hele andere kijk op zaken dan dat jij die hebt. We zijn altijd op zoek naar hoe we die extra stap kunnen zetten, om nog betere vindbaarheid te realiseren. Start met SEO middels de online groeiscan.

Starten met zoekmachine optimalisatie (SEO)

Wil je weten waar online kansen liggen voor jouw organisatie? Of heb je vragen of opmerkingen?
Twijfel niet en neem contact op.
© Reason Digital Empowerment B.V. Alle rechten voorbehouden.
Bel ons
Online groeiscan
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram