Reason Online Marketing logo

LinkedIn adverteren

Activeer jouw zakelijke doelgroep

Wil jij online jouw zakelijke doelgroep bereiken? In dat geval is adverteren op LinkedIn een goede optie. Of je nu een belangrijk nieuwtje, een gave video, een inspirerende blog of een vacature wil delen, het kan allemaal! Maar adverteren op LinkedIn met onvoldoende kennis kan leiden tot te dure conversies, afgekeurde advertenties, onvoldoende resultaat, gebrek aan inzicht, verkeerde metingen en het trekken van verkeerde conclusies.

LinkedIn adverteren met slimme campagnes

Op LinkedIn kun jij jouw advertenties specifiek targeten op basis van b.v. functietitels van jouw doelgroep, het aantal jaren werkervaring of de branche waarin ze werkzaam zijn. Je huidige websitebezoekers opnieuw bereiken (retargeten)? Ook dat is mogelijk. Gelukkig weten wij alle laatste LinkedIn trends & ontwikkelingen om slimme LinkedIn campagnes op te zetten. En hebben wij de resultaten die bewijzen dat we echte groei kunnen realiseren!

Kies voor online groei met LinkedIn Ads!

LinkedIn Ads Groeiscan
 • Een LinkedIn specialist doet een 0-meting a.d.v. een checklist
 • Overzicht van de belangrijkste LinkedIn statistieken en conclusies
 • Resultaat: Je ontvangt een advies rapport dat vol zit met hands-on tips en tricks om te groeien met adverteren op LinkedIn
Gratis
Ontdek je kansen
Meest
gekozen
Doorlopende LinkedIn Ads
 • Structureel LinkedIn Ads expertise toevoegen aan jouw team
 • Advies en uitvoerend
 • Al vanaf 4 uur per maand
 • Resultaat: Meer bereik, meer verkeer, meer leads en meer conversies
vanaf € 350 / per maand
Meer informatie
LinkedIn Ads strippenkaart
 • Tijdelijk een LinkedIn Ads specialist
 • O.a. strategie bepalen, tijdelijke campagnes en trainingen
 • Resultaat: Meer kennis, meer richting en direct toepasbaar
vanaf € 90 / per uur
Meer informatie

Stappenplan voor groei met LinkedIn Ads

Wij geloven dat we alleen voor groei kunnen zorgen als wij een organisatie en business echt snappen. Daarom starten wij een samenwerking met onderstaand stappenplan.

 1. Intake & plan van aanpak
  Wij starten met een inventarisatie van wat zijn de SMART doelstellingen, wie is de doelgroep en wat worden de focus product(en). Wie zijn de concurrenten en wat zijn de usp’s. Wat is het media budget en wat wordt de customer journey.
 2. Inrichting LinkedIn Ads
  We starten met adverteren op LinkedIn door het inrichten of optimaliseren van jouw LinkedIn Ads account. Wij zorgen er voor dat alle belangrijke acties op jouw website optimaal worden doorgemeten. Zo weten we precies welke campagnes goed presteren en welke niet.
 3. Uitvoering en optimalisatie
  De fase is een constante cyclus van campagnes draaien en nieuwe campagnes toevoegen. We analyseren, optimaliseren en houden jou (realtime) op de hoogte met dashboards.
+1435% rendement op investering (ROI)
+52% Conversieratio van leadformulieren
+34% Engagement ratio

Jouw LinkedIn Ads op orde

Ook al ben je (zelf) langer bezig bent met LinkedIn adverteren is het verstandig om een LinkedIn expert in te huren. Een LinkedIn Ads expert zorgt er o.a. voor dat je niet onnodig te veel geld uitgeeft. Wij zijn altijd op zoek naar hoe we die extra stap kunnen zetten om meer bereik en engagement binnen jouw doelgroep te realiseren.

Starten met linkedIn adverteren

Wil je weten waar online kansen liggen voor jouw organisatie? Of heb je vragen of opmerkingen?
Twijfel niet en neem contact op.
© Reason Digital Empowerment B.V. Alle rechten voorbehouden.
Bel ons
Online groeiscan
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram