Reason Online Marketing logo

Instagram adverteren

Vergroot je bereik met Instagram adverteren

Instagram is een van ‘s werelds populairste social networks. Het aantal gebruikers loopt naar een half miljard en het einde is nog lang niet in zicht. Met andere woorden: ook jouw doelgroep is in groten getale vertegenwoordigd op Insta. Ook biedt Instagram je de mogelijkheid om mensen op een andere manier te bereiken. Instagram is zeer visueel ingesteld. Dit biedt je de mogelijkheid om op een andere manier te adverteren dan op bijvoorbeeld GoogleAds of andere social platforms.

Instagram adverteren: activeer jouw doelgroep

Op Instagram kun je op twee manieren jouw producten of diensten onder de aandacht brengen, namelijk via jouw overzichtspagina waarbij de updates in de tijdlijn verschijnen als ook in Stories. Het adverteren op Instagram kan met foto-advertenties, video-advertenties, carrouseladvertenties, slideshow advertenties en story-advertenties. Wat sluit het beste aan bij jouw doelgroep? Hoe krijg je ze in beweging?

Kies voor online groei met  Instagram Ads!

Instagram Ads Groeiscan
 • Een Instagram specialist doet een 0-meting a.d.v. checklist
 • Overzicht van de belangrijkste instagram statistieken en conclusies
 • Resultaat: Een adviesrapport dat vol zit met hands-on tips en tricks om hoger in Google te komen. Inclusief 10 zoekwoorden analyse
gratis
Ontdek je kansen
Meest
gekozen
Structurele Instagram Ads
 • Structureel Instragram Ads expertise toevoegen aan jouw team
 • Zowel strategisch als uitvoerend
 • Al vanaf 4 uur per maand
 • Resultaat: Meer bereik, meer verkeer, meer leads en meer sales
vanaf € 350 / per maand
Meer informatie
Instagram Ads strippenkaart
 • Tijdelijk een Instagram Ads specialist
 • O.a. strategie bepalen, posts ontwikkeling en trainingen
 • Resultaat: Meer kennis, meer richting en direct toepasbaar
vanaf € 90 / per uur
Meer informatie

Stappenplan voor groei

Wij geloven dat we alleen voor groei kunnen zorgen als wij een organisatie en business echt snappen. Daarom starten wij een samenwerking met onderstaand stappenplan.

 1. Intake & plan van aanpak
  Wij starten met een inventarisatie van wat zijn de SMART doelstellingen, wie is de doelgroep en wat worden de focus product(en). Wie zijn de concurrenten, wat zijn USP’s en hoeveel media budget is er beschikbaar.
 2. Inrichting Instagram advertentieaccount
  We starten met het inrichten of optimaliseren jouw Instagram account. Wij zorgen er voor dat alle belangrijke acties op jouw account optimaal worden doorgemeten. Zo weten we precies welke campagnes goed presteren en welke niet en kunnen we van start met adverteren op Instagram.
 3. Uitvoering en optimalisatie
  Deze fase is een constante cyclus van campagnes draaien en nieuwe campagnes toevoegen. We analyseren, optimaliseren en houden jou (realtime) op de hoogte met dashboards.
+49% conversies
68% advertentiekosten besparing
-15% minder kosten per acquisitie (CPA)

Jouw Instagram Ads op orde

Ook al ben je (zelf) langer bezig bent met adverteren op Instagram is het verstandig om een Instagram Adverteren expert in te huren. Een expert heeft toch weer een hele andere kijk op zaken dan dat jij die hebt. We zijn altijd op zoek naar hoe we die extra stap kunnen zetten, om nog meer bereik en engagement realiseren.

Starten met instagram adverteren

Wil je weten waar online kansen liggen voor jouw organisatie? Of heb je vragen of opmerkingen?
Twijfel niet en neem contact op.
© Reason Digital Empowerment B.V. Alle rechten voorbehouden.
Bel ons
Online groeiscan
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram