Reason Online Marketing logo

Email Marketing

Van massa tot gepersonaliseerd

Email marketing is een van de meest succesvolle marketingtools die je kan inzetten om conversie te vergroten. Zeker nu e-mail de gehele dag bekeken en verzonden kan worden. Met een sterke e-mail campagne kan je de doelgroep informeren over jouw bedrijf of dienst. Of dit nu massa- of gepersonaliseerde mailings zijn.

Je kunt bijvoorbeeld jouw doelgroep stimuleren tot herhaalaankopen, maar ook het bieden van klantenservice, aftersales services etc. Het grote voordeel van e-mailmarketing is dat het relatief goedkoop is. Veel bedrijven hebben de data al, dus start nu nog met een sterke campagne. 

Maximaal rendement met Email marketing

Denk altijd bij het opzetten van een email marketing strategie wat je wilt communiceren aan je doelgroep. En wat zijn je doelstellingen? Wil je een e-mail campagne opzetten om meer naamsbekendheid te genereren, service verlenen of om meer omzet te genereren?

Stappenplan voor groei met Email marketing

Om succesvol te worden met email marketing doorlopen we de volgende fases:

  1. Doelstellingen bepalen
    Waarom kies je voor email marketing en wat wil je dat het toevoegd aan je organisatie? Op basis van de (online) doelstellingen en doelgroep maken we een lijst met relevante onderwerpen om te onderzoeken of je doelgroep daarnaar op zoek is.
  2. Campagne kalender
    Door het opstellen van een campagnekalender kunnen we precies zien wanneer we een campagne moeten versturen. Zo kunnen we snel inspringen op gebeurtenissen die conversie kunnen opleveren voor jouw organisatie.
  3. Testen en optimalisereng en optimalisatie
    Door constant te meten, hebben we constant inzicht. Op basis van al deze gegevens kun je je volgende e-mails en campagnes optimaliseren, zodat je de hoogst haalbare resultaten behaalt!
+35% Nieuwsbrief CTR
+52% Meer offerte aanvragen
+42% Openrate sales e-mails

Jouw Email aanpak op orde?

Met een goede Email aanpak bereik je gericht je (bestaande) doelgroep met jouw diensten of producten. Neem contact met ons op om te ontdekken wat wij voor je kunnen betekenen. Maak een afspraak dan bespreken wij graag jouw vragen en wensen.

Starten met email Marketing

Wil je weten waar online kansen liggen voor jouw organisatie? Of heb je vragen of opmerkingen?
Twijfel niet en neem contact op.
© Reason Digital Empowerment B.V. Alle rechten voorbehouden.
Bel ons
Online groeiscan
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram