Reason Online Marketing logo

Facebook adverteren

Bereik en activeer jouw doelgroep

Facebook is anno 2020 één van de meest krachtige kanalen om op te adverteren. Met 10,1 miljoen gebruikers, waarvan 6,8 dagelijks, in Nederland kan het bijna niet anders dan dat jouw doelgroep ook op Facebook aanwezig is. Dankzij de uitgebreide targeting mogelijkheden zijn jouw advertenties op het juiste moment bij de juiste personen in beeld. Met adverteren op Facebook namelijk mogelijk om heel gericht doelgroepen te definiëren op basis van specifieke demografische of geografische kenmerken, gedrag en duizenden verschillende interesses.

Adverteren op Facebook met slimme campagnes

Facebook adverteren is ideaal voor het behalen van jouw marketingdoelstellingen. Brand awareness vergroten? Vertel jouw verhaal door middel van krachtige video’s. Meer omzet voor jouw webshop? Koppel de catalogus met Facebook en adverteer met je producten! Wij richten slimme campagnes in op basis van gezamelijk bepaalde doelstellingen. We beheren je campagnes en passen ze aan wanneer we nieuwe kansen zien. Zo kunnen we inspelen op actualiteiten en trending topics en blijven je advertenties altijd relevant.

Kies voor online groei met Facebook Ads!

Facebook Ads Groeiscan
 • Een Facebook specialist doet een 0-meting a.d.v. checklist
 • Overzicht van de belangrijkste Facebook Ads statistieken en conclusies
 • Resultaat: Je ontvangt een advies rapport dat vol zit met hands-on tips en tricks om beter te scoren met Facebook
Gratis
Ontdek je kansen
Meest
gekozen
Doorlopende Facebook Ads
 • Structureel Facebook Ads expertise toevoegen aan jouw team
 • Zowel strategisch als uitvoerend
 • Al vanaf 4 uur per maand
 • Resultaat: Meer bereik, meer verkeer, meer leads en meer conversies
vanaf € 350 / per maand
Meer informatie
Facebook Ads strippenkaart
 • Tijdelijk een Facebook Ads specialist
 • O.a. strategie bepalen, tijdelijke campagnes en trainingen
 • Resultaat: Meer kennis, meer richting en direct toepasbaar
vanaf € 90 / per uur
Meer informatie

Stappenplan voor online groei

Wij geloven dat we alleen voor groei kunnen zorgen als wij een organisatie en business echt snappen. Daarom starten wij een samenwerking met onderstaand stappenplan.

 1. Intake & plan van aanpak
  Wij starten met een inventarisatie van wat zijn de SMART doelstellingen, wie is de doelgroep en wat worden de focus product(en). Wie zijn de concurrenten en wat zijn de usp’s. Hoeveel media budget is er en welke zoekwoorden krijgen focus.
 2. Inrichting Facebook Ads
  We starten met het inrichten of optimaliseren jouw Facebook account. Wij zorgen er voor dat alle belangrijke acties op jouw account optimaal worden doorgemeten. Zo weten we precies welke campagnes goed presteren en welke niet.
 3. Uitvoering en optimalisatie
  De fase is een constante cyclus van campagnes draaien en nieuwe campagnes toevoegen. We analyseren, optimaliseren en houden jou (realtime) op de hoogte met dashboards.
1435% Rendement op investering (ROI)
+49% Facebook conversies
-15% kosten per acquisitie (CPA)

Online groeien door adverteren op Facebook

Ook al ben je (zelf) langer bezig bent met adverteren op Facebook is het verstandig om een Facebook Ads expert in te huren. Een Facebook Ads expert heeft toch weer een hele andere kijk op zaken dan dat jij die hebt. We zijn altijd op zoek naar hoe we die extra stap kunnen zetten, om nog meer bereik en engagement realiseren.

Starten met facebook adverteren

Wil je weten waar online kansen liggen voor jouw organisatie? Of heb je vragen of opmerkingen?
Twijfel niet en neem contact op.
© Reason Digital Empowerment B.V. Alle rechten voorbehouden.
Bel ons
Online groeiscan
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram