Reason Online Marketing logo

+45% online sales met multichannel aanpak

MTc is het bedrijf achter Multitankcard en MoveMove. MTc autoriseert transacties op het gebied van mobiliteit voor zakelijke reizigers. MultiTankcard richt zich op grotere bedrijven en leasemaatschappijen. MoveMove biedt een totaaloplossing voor MKB en ZZP-ers. Het aantal vervoersproducten en -diensten wordt stap voor stap uitgebreid. Innovatieve technologieën en samenwerking met excellente partners vergroten het gebruiksgemak voor werkgever en werknemer steeds verder en maken van MTc dé toonaangevende mobiliteitspartner.

33% Verlaging van CPA
45% Stijging in online sales 2018 (YoY)

MoveMove is een nieuw merk dat in maart 2018 is gelanceerd. Naast sales doelstellingen was het ook belangrijk om met online marketing naamsbekendheid op te bouwen. Met een multichannel aanpak en het inzetten van Google Search, Google Display, Google Video, Facebook Ads en LinkedIn Ads en verschillende affiliate partijen zorgen we ervoor dat deze doelstellingen worden behaald. Naast het zorgen voor kwalitatief traffic zijn we ook constant de website aan het optimaliseren voor betere vindbaarheid en verhogen van conversies.

Roeland Rohof – Marketing Manager

“Reason werkt met meerdere online specialisten voor ons. Zij denken goed mee en kijken verder dan alleen de online mogelijkheden. Met behulp van overzichtelijke rapportages optimaliseren we continu onze marketingcampagnes.“

Focus op de toekomst

Na een succesvol eerste jaar ligt de focus op meer sales behalen per maand, de bestelstraat verder te optimaliseren en het online gebruiksgemak voor werkgever en werknemer te vergroten. Daarnaast zullen we doorgaan met de multichannel aanpak om de positionering en het portfolio van MoveMove nog beter te laten te converteren naar sales.

Timo – Online Marketeer “Het is geweldig om aan een nieuw merk mee te bouwen. Het bedrijf is constant aan het groeien, blijft de vervoersproducten- en diensten uitbreiden en het gebruiksgemak vergroten. Het is mooi samen mobiliteit voor werkende Nederlanders te stimuleren.”

Maak jij voor jouw bedrijf ook gebruik van verschillende kanalen, maar weet je niet er één gehele campagne van te maken? Wij helpen je graag met het inrichten van een multichannel aanpak.

© Reason Digital Empowerment B.V. Alle rechten voorbehouden.
Bel ons
Online groeiscan
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram