Reason Online Marketing logo
Ontdek meer

SEO

Leer hoe je zoekwoordenonderzoek doet en daarmee content optimaliseert. Verdiep je daarnaast in technische optimalisaties van je website en het vergroten van je websiteautoriteit. We geven ook praktijkvoorbeelden en toepasbare tips over jouw eigen SEO-strategie. Kortom: je krijgt alle SEO tools die je nodig hebt om de online vindbaarheid van je website te verbeteren.

STUDIEDUUR
3 uur
WANNEER
Op aanvraag
LESTIJDEN
In overleg
DEELNEMERS
Van 1 tot 10 deelnemers
LOCATIE
Ons kantoor in Den Haag of op jouw locatie
Training aanvragen

Waarom kiezen voor de SEO training?

Bij jou op locatie of bij ons op kantoor

De SEO training wordt verzorgd bij jou op locatie. Wel zo efficiënt voor jou en je collega’s.

Voor jou individueel of je helemaal team

Liever een individuele training of toch met je hele team? De training wordt verzorgd tot een maximum van 10 collega’s per lesdag.

Altijd op maat gemaakt

Voor een zo goed mogelijk resultaat wordt de training op maat gemaakt. We stemmen altijd af op jouw leerwensen, onderwerpen en de samenstelling van de collega’s voor de training.
social media marketing
Leer alles over SEO
Deze training is voor iedereen die meer organisch verkeer naar zijn website wil krijgen. Tijdens de SEO training ga je aan de slag met de volgende onderwerpen:
Zoekwoordenonderzoek & combinaties maken
Onpage optimalisatie: je eigen website verbeteren.
Offpage optimalisatie: linkbuildingstrategie maken
Rapportage- en management-tools
In onze SEO training nemen we jouw website en vindbaarheid als uitgangspunt. Na deze workshop heb jij de basiskennis van SEO onder de knie.
Training aanvragen
Hoe werkt het?

Intake
We starten altijd met een intake hierin bepalen we gezamenlijk de doelen, het kennisniveau en de verwachtingen.  Op basis van deze informatie maken wij de training op maat.

Interactieve workshop
Tijdens de training van 3 uur (1 dagdeel) leggen we aan de hand van een presentatie alles uit over SEO. Het is een interactieve training dus er is ook voldoende ruimte voor vragen.

Naslagwerk en hulplijn
Na afloop krijg je de training presentatie opgestuurd, zodat je het nog rustig kan nalezen. Daarnaast zijn wij natuurlijk na de training ook nog bereikbaar voor hulpvragen.


Marije - Senior Online Marketeer

´Een goede SEO-strategie is als een marathon, geen sprint. Het vergt consistentie, doorzettingsvermogen en discipline om de top van de zoekresultaten te bereiken en daar te blijven.´


Tools die je leert kennen

Google Analytics
Google Search Console
Over Reason Online Marketing
De training wordt gegeven door Reason Online Marketing, een fullservice online marketing bureau uit Den Haag. Onze specialisaties zijn o.a. online strategie, website ontwikkeling, zoekmachine adverteren, zoekmachine optimalisatie, e-mailmarketing, social media marketing, data-analyse en B2B leadgeneratie. We ondersteunen veel MKB ondernemers met online marketing uitvoering en bieden ook online marketing workshops aan.

Direct aanvragen
© Reason Digital Empowerment B.V. Alle rechten voorbehouden.
Bel ons
Online groeiscan
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram