blank
Ontdek meer

Online marketing strategie

Hoe zorg je voor een relevant bereik, engagement, conversie en uiteindelijk loyale klanten? In deze training online marketing strategie gaan we in op de laatste online marketing trends, de basistheorie, we geven praktijkvoorbeelden en toepasbare tips. Zo leer je vorm te geven aan jouw eigen online marketingstrategie.

STUDIEDUUR
3 uur
WANNEER
Op aanvraag
LESTIJDEN
In overleg
DEELNEMERS
Van 1 tot 10 deelnemers
LOCATIE
Ons kantoor in Den Haag of op jouw locatie
Training aanvragen

Waarom kiezen voor de online marketing strategie training?

Bij jou op locatie of bij ons op kantoor

De online marketing strategie training wordt verzorgd bij jou op locatie. Wel zo efficiënt voor jou en je collega’s.

Voor jou individueel of je hele team

Liever een individuele training f toch met je hele team? De training wordt verzorgd tot een maximum van 10 collega’s per lesdag.

Altijd op maat gemaakt

Voor een zo goed mogelijk resultaat wordt de training op maat gemaakt. We stemmen altijd af op jouw leerwensen, onderwerpen en de samenstelling van de collega’s voor de training.
social media marketing
Leer jouw online marketing strategie te maken...
Deze training is voor iedereen die nog geen online marketing strategie heeft of een nieuwe strategie nodig heeft. Tijdens de online marketing strategie training ga jij o.a. aan de slag met de volgende onderwerpen:
Online doelen stellen
Buyer Persona
Online customer journey
Online kanalen mix
Meten van de voortgang
In onze training online marketing strategie gebruiken we jouw vraagstuk als uitgangspunt. De laatste trends op het gebied van online marketing komen aan bod zodat jouw kennis helemaal actueel is.
Training aanvragen
Hoe werkt het?

Intake
We starten altijd met een intake hierin bepalen we gezamenlijk de doelen, het kennisniveau en de verwachtingen.  Op basis van deze informatie maken wij de training op maat.

Interactieve workshop
Tijdens de training van 3 uur (1 dagdeel) leggen we aan de hand van een presentatie alles uit over online marketing strategie. Het is een interactieve training dus er is ook voldoende ruimte voor vragen.

Naslagwerk en hulplijn
Na afloop krijg je de training presentatie opgestuurd, zodat je het nog rustig kan nalezen. Daarnaast zijn wij natuurlijk na de training ook nog bereikbaar voor hulpvragen.


blank
blank
Marije - Online strateeg

‘Wie zijn mijn klanten? Hoe bereik ik hen? En hoe zorg ik ervoor dat ze bij mij kopen? In de training online marketing strategie geef ik samen met jou antwoord op deze vragen en zorg voor een meteen toepasbaar online marketing plan.’


Tools die je leert kennen

blank
Online customer journey
blank
Buyer persona
Over Reason Online Marketing
De training wordt gegeven door Reason Online Marketing, een fullservice online marketing bureau uit Den Haag. Onze specialisaties zijn o.a. online strategie, website ontwikkeling, zoekmachine adverteren, zoekmachine optimalisatie, e-mailmarketing, social media marketing, data-analyse en B2B leadgeneratie. We ondersteunen veel MKB ondernemers met online marketing uitvoering en bieden ook online marketing workshops aan.

Direct aanvragen
blank
© Reason Digital Empowerment B.V. Alle rechten voorbehouden.
blank
Bel ons
blank
Online groeiscan
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram