blank
Ontdek meer

Looker studio

Er zijn veel verschillende analyse- en advertentiesystemen die allemaal data verzamelen. Maar hoe kan je deze data goed visualiseren en analyseren? Het antwoord hierop is Looker Studio (voorheen Google Data Studio). Met KPI’s als uitgangspunt laten we zien hoe jij je verhaal het best kan vertellen. Tijdens de training lichten wij alle mogelijkheden uit binnen Looker Studio.

STUDIEDUUR
3 uur
WANNEER
Op aanvraag
LESTIJDEN
In overleg
DEELNEMERS
Van 1 tot 10 deelnemers
LOCATIE
Bij jou op locatie of online
Training aanvragen

Waarom kiezen voor de Looker Studio training?

Bij jou op locatie of bij ons op kantoor

De Looker Studio training wordt verzorgd bij jou op locatie. Wel zo efficiënt voor jou en je collega’s.

Voor jou individueel of je hele team

Liever een individuele training of toch met je hele team? De workshop wordt verzorgd tot een maximum van 10 collega’s per lesdag.

Altijd op maat gemaakt

Voor een zo goed mogelijk resultaat wordt de training op maat gemaakt. We stemmen altijd af op jouw leerwensen, onderwerpen en de samenstelling van de collega’s voor de training.
social media marketing
Leer alles over Looker Studio
Deze training is voor iedereen die meer inzicht wil krijgen uit alle data die verzameld wordt via analyse- en advertentie-systemen. Tijdens de Looker Studio training ga je aan de slag met de volgende onderwerpen:
De basis van Looker Studio
Opmaak, bronnen, metrics en dimension
Data visualisatie
Delen en rapporteren

Training aanvragen
Hoe werkt het?

Intake
We starten altijd met een intake hierin bepalen we gezamenlijk de doelen, het kennisniveau en de verwachtingen.  Op basis van deze informatie maken wij de training op maat.

Interactieve workshop
Tijdens de training van 3 uur (1 dagdeel) leggen we aan de hand van een presentatie alles uit over Looker Studio. Het is een interactieve training dus er is ook voldoende ruimte voor vragen.

Naslagwerk en hulplijn
Na afloop krijg je de training presentatie opgestuurd, zodat je het nog rustig kan nalezen. Daarnaast zijn wij natuurlijk na de training ook nog bereikbaar voor hulpvragen.


blank
blank
Yentl- Online Marketeer

Data is key, maar hoe kan je al deze data visualiseren en analyseren. Ik weet als geen ander hoe belangrijk het is om alle data inzichtelijk te maken binnen één overview. ’


Tools die je leert kennen

blank
Looker Studio
blank
Google Analytics
blank
Google Ads
blank
Google Tag Manager
Over Reason Online Marketing
De training wordt gegeven door Reason Online Marketing, een fullservice online marketing bureau uit Den Haag. Onze specialisaties zijn o.a. online strategie, website ontwikkeling, zoekmachine adverteren, zoekmachine optimalisatie, e-mailmarketing, social media marketing, data-analyse en B2B leadgeneratie. We ondersteunen veel MKB ondernemers met online marketing uitvoering en bieden ook online marketing workshops aan.

Direct aanvragen
blank
© Reason Digital Empowerment B.V. Alle rechten voorbehouden.
blank
Bel ons
blank
Online groeiscan
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram