Reason Online Marketing logo
Ontdek meer

LinkedIn adverteren

Tijdens deze training leer je alles wat je moet weten over het opzetten en beheren van advertentiecampagnes op LinkedIn. Van het bepalen van de juiste doelgroep tot het creëren van de perfecte advertentie, wij leren het je allemaal.

STUDIEDUUR
3 uur
WANNEER
Op aanvraag
LESTIJDEN
In overleg
DEELNEMERS
van 1 tot 10 deelnemers
LOCATIE
Ons kantoor in Den Haag of op jouw locatie
Training aanvragen

Waarom kiezen voor de LinkedIn adverteren training?

Bij jou op locatie of bij ons op ons op kantoor

De LinkedIn adverteren traingen worden gegeven op ons kantoor of wordt verzorgd bij jou op locatie, wel zo efficiënt voor jou en je collega’s.

Voor jou of je hele team

Liever een individuele training of toch met je hele team? De training wordt verzorgd tot een maximum van 10 collega’s per lesdag.

Altijd op maat

Voor een zo goed mogelijk resultaat wordt de training op maat gemaakt. We stemmen altijd af op jouw leerwensen, onderwerpen en de samenstelling van de collega’s voor de training.
social media marketing
Leer alles over de LinkedIn adverteren
Deze training is bedoeld voor iedereen die meer wil leren over adverteren op LinkedIn. Tijdens de training ga je o.a. aan de slag met de volgende onderwerpen:
Het bepalen van de juiste doelgroep
Het opzetten van een advertentiecampagne
Het bepalen van de juiste advertentieformaten
Het meten van de resultaten van je campagne
Het optimaliseren van advertenties

Training aanvragen
Hoe werkt het?

Intake
We starten altijd met een intake hierin bepalen we gezamenlijk de doelen, het kennisniveau en de verwachtingen.  Op basis van deze informatie maken wij de training op maat.

Interactieve workshop
Tijdens de training van 3 uur (1 dagdeel) leggen we aan de hand van een presentatie alles uit over LinkedIn adverteren. Het is een interactieve training dus er is ook voldoende ruimte voor vragen.

Naslagwerk en hulplijn
Na afloop krijg je de training presentatie opgestuurd, zodat je het nog rustig kan nalezen. Daarnaast zijn wij natuurlijk na de training ook nog bereikbaar voor hulpvragen.


Marije- Online marketeer

Met deze training help ik je graag op weg naar succesvolle advertentiecampagnes op LinkedIn. Ik deel mijn kennis en ervaring graag met jou en sta altijd open voor vragen en feedback. Én ik neem je mee in een aantal van mijn succescases!


Tool die je leert kennen

LinkedIn Ads
Over Reason Online Marketing
De training wordt gegeven door Reason Online Marketing, een fullservice online marketing bureau uit Den Haag. Onze specialisaties zijn o.a. online strategie, website ontwikkeling, zoekmachine adverteren, zoekmachine optimalisatie, e-mailmarketing, social media marketing, data-analyse en B2B leadgeneratie. We ondersteunen veel MKB ondernemers met online marketing uitvoering en bieden ook online marketing workshops aan.

Direct aanvragen
© Reason Digital Empowerment B.V. Alle rechten voorbehouden.
Bel ons
Online groeiscan
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram