Reason Online Marketing logo
Ontdek meer

Instagram adverteren

Organisch je doelgroep bereiken via Facebook en Instagram is lastig. Door te adverteren via Instagram Adverteren kun je meer zichtbaarheid creëren op Instagram maar ook op Facebook. Maar hoe kan je Instagram Adverteren efficiënt inzetten? Tijdens deze training nemen we jou mee hoe Instagram Adverteren werkt en hoe je het kan instellen om jouw marketingdoel te bereiken.

STUDIEDUUR
3 uur
WANNEER
Op aanvraag
LESTIJDEN
In overleg
DEELNEMERS
Van 1 tot 10 deelnemers
LOCATIE
Ons kantoor in Den Haag of op jouw locatie
Training aanvragen

Waarom kiezen voor de Facebook adverteren training?

Bij jouw op locatie of bij ons op ons op kantoor

De Instagram Adverteren training wordt verzorgd bij jou op locatie. Wel zo efficiënt voor jou en je collega’s.

Voor jou individueel of je hele team

Liever een individuele training of toch met je hele team? De training wordt verzorgd tot een maximum van 10 collega’s per lesdag.

Altijd op maat gemaakt

Voor een zo goed mogelijk resultaat wordt de training op maat gemaakt. We stemmen altijd af op jouw leerwensen, onderwerpen en de samenstelling van de collega’s voor de training.
social media marketing
Leer alles over Instagram Adverteren
Deze training is voor iedereen die nog geen ervaring heeft met Instagram Adverteren, maar wel graag wil leren hoe je meer bereik kan creëren via Facebook en Instagram. Tijdens de Instagram Adverteren training ga je o.a. aan de slag met de volgende onderwerpen:
Wat is Ads manager?
Hoe zet ik een campagne op?
Vertalen van eigen marketingdoelstellingen naar campagne
Facebook Pixel aanmaken en implementeren
Conversies instellen via de Instagram Pixel
Verschillende doelgroepen: Hoe maak je een aangepaste en vergelijkbare doelgroep?
De verschillende advertentieplaatsingen

Training aanvragen
Hoe werkt het?

Intake
We starten altijd met een intake hierin bepalen we gezamenlijk de doelen, het kennisniveau en de verwachtingen.  Op basis van deze informatie maken wij de training op maat.

Interactieve workshop
Tijdens de training van 3 uur (1 dagdeel) leggen we aan de hand van een presentatie alles uit over Instagram adverteren. Het is een interactieve training dus er is ook voldoende ruimte voor vragen.

Naslagwerk en hulplijn
Na afloop krijg je de training presentatie opgestuurd, zodat je het nog rustig kan nalezen. Daarnaast zijn wij natuurlijk na de training ook nog bereikbaar voor hulpvragen.


Marije - Online marketeer

´Een succesvolle Instagram-advertentiecampagne begint bij het begrijpen van je doelgroep en hun gedrag op het platform. Van daaruit kun je de juiste boodschap, visuals en targeting kiezen om hun aandacht te trekken en hen te laten converteren naar klanten.´


Tools die je leert kennen

Facebook
Google Analytics
Aan het einde van de training….
Het is belangrijk om van tevoren te weten met welke informatie jij naar huis gaat. Na deze training ben je bekend met de volgende dingen:
Alle functionaliteiten binnen Instagram Ads
Verschillende doelgroepen kan aanmaken
Hoe werkt Instagram Pixel werkt en hoe stel je conversies in
Van marketingdoelstellingen naar campagnes

Over Reason Online Marketing
De training wordt gegeven door Reason Online Marketing, een fullservice online marketing bureau uit Den Haag. Onze specialisaties zijn o.a. online strategie, website ontwikkeling, zoekmachine adverteren, zoekmachine optimalisatie, e-mailmarketing, social media marketing, data-analyse en B2B leadgeneratie. We ondersteunen veel MKB ondernemers met online marketing uitvoering en bieden ook online marketing workshops aan.

Direct aanvragen
© Reason Digital Empowerment B.V. Alle rechten voorbehouden.
Bel ons
Online groeiscan
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram