Reason Online Marketing logo
Ontdek meer

Google Tag Manager

Met jouw website kan je veel data verzamelen, tenminste als je de tags goed hebt geïmplementeerd. Google Tag Manager geeft je de mogelijkheid om snel en zonder hulp van een webbouwer pixels of gebeurtenissen te publiceren. Tijdens deze Google Tag Manager training leer je om te gaan met de tags en triggers, om op deze manier Google Analytics, Google Ads, LinkedIn en Facebook te verrijken met data.

STUDIEDUUR
3 uur
WANNEER
Op aanvraag
LESTIJDEN
In overleg
DEELNEMERS
Van 1 tot 10 deelnemers
LOCATIE
Ons kantoor in Den Haag of op jouw locatie
Training aanvragen

Waarom kiezen voor de Google Tag Manager training?

Bij jou op locatie of bij ons op kantoor

De Google Tag Manager training wordt verzorgd bij jou op locatie. Wel zo efficiënt voor jou en je collega’s.

Voor jou of je hele team

Liever een individuele training of toch met je hele team? De training wordt verzorgd tot een maximum van 10 collega’s per lesdag.

Altijd op maat

Voor een zo goed mogelijk resultaat wordt de training op maat gemaakt. We stemmen altijd af op jouw leerwensen, onderwerpen en de samenstelling van de collega’s voor de training.
Villa for you
"Bij Reason een erg prettige training gevolgd voor GTM. Yentl van Reason legt prettig uit en neemt de tijd om je alles uit te leggen en ook direct te kijken naar de vraagstukken welke jou eigen bedrijf wellicht heeft."
social media marketing
Leer alles over Google Tag Manager
Deze training is voor iedereen die nog geen ervaring heeft met Google Tag Manager en wilt leren hoe jezelf pixels en gebeurtenissen kan instellen. Tijdens deze Google Tag Manager training ga je o.a. aan de slag met de volgende onderwerpen:
Basis uitleg Google Tag Manager
Tags en triggers aanmaken
Debuggen en publiceren

Training aanvragen
Hoe werkt het?

Intake
We starten altijd met een intake hierin bepalen we gezamenlijk de doelen, het kennisniveau en de verwachtingen.  Op basis van deze informatie maken wij de training op maat.

Interactieve workshop
Tijdens de training van 3 uur (1 dagdeel) leggen we aan de hand van een presentatie alles uit over Google Tag Manager training. Het is een interactieve training dus er is ook voldoende ruimte voor vragen.

Naslagwerk en hulplijn
Na afloop krijg je de training presentatie opgestuurd, zodat je het nog rustig kan nalezen. Daarnaast zijn wij natuurlijk na de training ook nog bereikbaar voor hulpvragen.


Yentl - Online marketeer

“Data is key, want door data krijg je een beter inzicht in het gedrag van bezoekers op de website en kan jij hier je online kanalen op afstemmen. Tijdens deze training neem ik jou mee hoe jij tags en trackingcodes kan implementeren zonder tussenkomst van een developer.”


Tools die je leert kennen

Google Tag Manager
Google Analytics
Google Ads
Over Reason Online Marketing
De training wordt gegeven door Reason Online Marketing, een fullservice online marketing bureau uit Den Haag. Onze specialisaties zijn o.a. online strategie, website ontwikkeling, zoekmachine adverteren, zoekmachine optimalisatie, e-mailmarketing, social media marketing, data-analyse en B2B leadgeneratie. We ondersteunen veel MKB ondernemers met online marketing uitvoering en bieden ook online marketing workshops aan.

Direct aanvragen
© Reason Digital Empowerment B.V. Alle rechten voorbehouden.
Bel ons
Online groeiscan
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram