blank
Ontdek meer

Google Analytics 4

Google Analytics 4 (GA4) vervangt Universal Analytics. In deze nieuwe versie van Analytics staan gebruiksgemak en geautomatiseerde inzichten centraal. Maar wat betekent deze upgrade nu precies voor jou? En hoe kun je Google Analytics 4 inrichten voor jouw website(s)? In deze Google Analytics 4 training leer je de basis. Zo starten we met het op een rij zetten van de nieuwe functies binnen Google Analytics 4 tot het instellen van conversies. Dit en meer komt aan het bod tijdens deze incompany Google Analytics 4 training.

STUDIEDUUR
Vanaf 2 uur
WANNEER
Op aanvraag
LESTIJDEN
In overleg
DEELNEMERS
10
LOCATIE
Ons kantoor in Den Haag of op jouw locatie
Training aanvragen

Waarom kiezen voor de GA4 training?

Bij jouw op locatie of bij ons op ons op kantoor

De GA4 training kan worden gegeven op ons kantoor of wordt verzorgd bij jou op locatie, wel zo efficiënt voor jou en je collega’s.  

Voor jou individueel of je hele team

Liever een individuele training of toch met je hele team? De training wordt verzorgd tot een maximum van 10 collega’s per lesdag. 

Altijd op maat gemaakt

Voor een zo goed mogelijk resultaat wordt de training op maat gemaakt. We stemmen altijd af op jouw leerwensen, onderwerpen en de samenstelling van de collega’s voor de training.
social media marketing
Leer alles over Google Analytics 4
Deze training is voor iedereen die nog geen ervaring heeft met Google Analytics 4, maar wel graag meer inzicht wil hebben in de prestaties van de website(s). Tijdens de Google Analytics 4 training ga je o.a. aan de slag met de volgende onderwerpen:
Aanmaken en installeren van Google Analytics 4
Intern verkeer uitsluiten
Conversies instellen met behulp van Tag Manager
Rapportages maken
In onze Google Analytics 4 basistraining nemen we jouw Analytics 4 account en vraagstuk als uitgangspunt. Na deze training heb jij de basiskennis van Google Analytics 4 onder de knie.
Training aanvragen
Hoe werkt het?

Intake
We starten altijd met een intake hierin bepalen we gezamenlijk de doelen, het kennisniveau en de verwachtingen.  Op basis van deze informatie maken wij de training op maat.

Interactieve training
Tijdens de training van 3 uur (1 dagdeel) leggen we aan de hand van een presentatie alles uit over Google Analytics 4. Het is een interactieve training dus er is ook voldoende ruimte voor vragen.

Naslagwerk en hulplijn
Na afloop krijg je de training presentatie opgestuurd, zodat je het nog rustig kan nalezen. Daarnaast zijn wij natuurlijk na de training ook nog bereikbaar voor hulpvragen.


blank
blank
Yentl - Online marketeer

‘Meten is weten! In deze training Google Analytics 4 leg ik je uit hoe GA4 effectief te gebruiken en de kwaliteit van jouw data en rapportages naar een hoger niveau te tillen’


Tools die je leert kennen

blank
Google Analytics
blank
Google Tag Manager
Over Reason Online Marketing
De training wordt gegeven door Reason Online Marketing, een fullservice online marketing bureau uit Den Haag. Onze specialisaties zijn o.a. online strategie, website ontwikkeling, zoekmachine adverteren, zoekmachine optimalisatie, e-mailmarketing, social media marketing, data-analyse en B2B leadgeneratie. We ondersteunen veel MKB ondernemers met online marketing uitvoering en bieden ook online marketing workshops aan.

Direct aanvragen
blank
© Reason Digital Empowerment B.V. Alle rechten voorbehouden.
blank
Bel ons
blank
Online groeiscan
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram