blank
Ontdek meer

Google Ads

Hoe werkt het advertentieplatform Google Ads? Welke zoekwoorden hebben het meeste zoekvolume? Hoe maak je effectieve campagnes? Of wil je weten hoe je meer resultaat kan boeken met minder budget binnen je bestaande Google Ads account? Tijdens deze Google Ads training maak je kennis met de tool, leer je hoe je pakkende advertentieteksten schrijft en ontdek je wat biedopties zijn om maximaal resultaat uit jouw budget te realiseren.

STUDIEDUUR
3 uur
WANNEER
Op aanvraag
LESTIJDEN
In overleg
DEELNEMERS
Van 1 tot 10 deelnemers
LOCATIE
Ons kantoor in Den Haag of op jouw locatie
Training aanvragen

Waarom kiezen voor de Google Ads training?

Bij jou op locatie of bij ons op ons op kantoor

De Google Ads training kan worden gegeven op ons kantoor of wordt verzorgd bij jou op locatie, wel zo efficiënt voor jou en je collega’s.

Voor jou of je hele team

Liever een individuele training of toch met je hele team? De training wordt verzorgd tot een maximum van 10 collega’s per lesdag.

Altijd op maat

Voor een zo goed mogelijk resultaat wordt de training op maat gemaakt. We stemmen altijd af op jouw leerwensen, onderwerpen en de samenstelling van de collega’s voor de training.
social media marketing
Leer alles over Google Ads
Onze Google Ads training is geschikt voor beginners en gevorderden. Tijdens de workshop ga je aan de slag met de volgende onderwerpen:
Het opzetten en inrichten van campagnes
Optimaliseren van advertenties en targetingopties
Het gebruik van Google Ads tools en rapportages
Het meten en analyseren van campagne resultaten

Training aanvragen
Hoe werkt het?

Intake
We starten altijd met een intake hierin bepalen we gezamenlijk de doelen, het kennisniveau en de verwachtingen.  Op basis van deze informatie maken wij de training op maat.

Interactieve workshop
Tijdens de training van 3 uur (1 dagdeel) leggen we aan de hand van een presentatie alles uit over Google Ads. Het is een interactieve training dus er is ook voldoende ruimte voor vragen.

Naslagwerk en hulplijn
Na afloop krijg je de training presentatie opgestuurd, zodat je het nog rustig kan nalezen. Daarnaast zijn wij natuurlijk na de training ook nog bereikbaar voor hulpvragen.


blank
blank
Yentl - Online Marketeer

‘Met mijn ervaring in online advertising deel ik tijdens de workshop praktische tips en tricks en beantwoord ik al jouw vragen over Google Ads. Ik help je om meer te halen uit je advertentiebudget en je doelgroep nog beter te bereiken.’


Tools die je leert kennen

blank
Google Ads
blank
Google Analytics
blank
Google Tag Manager
Over Reason Online Marketing
De training wordt gegeven door Reason Online Marketing, een fullservice online marketing bureau uit Den Haag. Onze specialisaties zijn o.a. online strategie, website ontwikkeling, zoekmachine adverteren, zoekmachine optimalisatie, e-mailmarketing, social media marketing, data-analyse en B2B leadgeneratie. We ondersteunen veel MKB ondernemers met online marketing uitvoering en bieden ook online marketing workshops aan.

Direct aanvragen
blank
© Reason Digital Empowerment B.V. Alle rechten voorbehouden.
blank
Bel ons
blank
Online groeiscan
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram