blank
Ontdek meer

Facebook adverteren

Organisch je doelgroep bereiken via Facebook en Instagram is lastig. Door te adverteren via Facebook Ads kan je meer zichtbaarheid creëren op Facebook maar ook op Instagram. Maar hoe kan je Facebook Ads efficiënt inzetten? Tijdens deze training nemen we jou mee hoe Facebook Ads werkt en hoe je het kan instellen om jouw marketingdoel te bereiken.

STUDIEDUUR
3 uur
WANNEER
Op aanvraag
LESTIJDEN
In overleg
DEELNEMERS
Van 1 tot 10 deelnemers
LOCATIE
Ons kantoor in Den Haag of op jouw locatie
Training aanvragen

Waarom kiezen voor de Facebook adverteren training?

Bij jouw op locatie of bij ons op ons op kantoor

De Facebook Ads training wordt verzorgd bij jou op locatie. Wel zo efficiënt voor jou en je collega’s.

Voor jou individueel of je hele team

Liever een individuele training of toch met je hele team? De training wordt verzorgd tot een maximum van 10 collega’s per lesdag.

Altijd op maat gemaakt

Voor een zo goed mogelijk resultaat wordt de training op maat gemaakt. We stemmen altijd af op jouw leerwensen, onderwerpen en de samenstelling van de collega’s voor de training.
social media marketing
Leer alles over Facebook Ads
Deze training is voor iedereen die nog geen ervaring heeft met Facebook Ads, maar wel graag wil leren hoe je meer bereik kan creëren via Facebook en Instagram. Tijdens de Facebook Ads training ga je o.a. aan de slag met de volgende onderwerpen:
Wat is Ads manager?
Hoe zet ik een campagne op?
Marketingdoelstellingen vertalen naar campagne
Facebook Pixel aanmaken en implementeren
Conversies instellen via de Facebook Pixel
Aanmaken van verschillende doelgroepen
De verschillende advertentieplaatsingen

Training aanvragen
Hoe werkt het?

Intake
We starten altijd met een intake hierin bepalen we gezamenlijk de doelen, het kennisniveau en de verwachtingen.  Op basis van deze informatie maken wij de training op maat.

Interactieve workshop
Tijdens de training van 3 uur (1 dagdeel) leggen we aan de hand van een presentatie alles uit over Facebook adverteren. Het is een interactieve training dus er is ook voldoende ruimte voor vragen.

Naslagwerk en hulplijn
Na afloop krijg je de training presentatie opgestuurd, zodat je het nog rustig kan nalezen. Daarnaast zijn wij natuurlijk na de training ook nog bereikbaar voor hulpvragen.


blank
blank
Mark- Online marketeer

Met Facebook adverteren breng je jouw bedrijf onder de aandacht van miljoenen potentiële klanten. In deze Facebook adverteren training leg ik je uit hoe je doelgroep effectief kunt bereiken, je merkbekendheid kunt vergroten en hoe je jouw doelgroep kunt laten converteren.’


Tools die je leert kennen

blank
Facebook
blank
Google Analytics
blank
Aan het einde van de training….
Het is belangrijk om van tevoren te weten met welke informatie jij naar huis gaat. Na deze training ben je bekend met de volgende dingen:
Alle functionaliteiten binnen Facebook Ads
Verschillende doelgroepen kan aanmaken
Hoe werkt Facebook Pixel werkt en hoe stel je conversies in
Van marketingdoelstellingen naar campagnes

Over Reason Online Marketing
De training wordt gegeven door Reason Online Marketing, een fullservice online marketing bureau uit Den Haag. Onze specialisaties zijn o.a. online strategie, website ontwikkeling, zoekmachine adverteren, zoekmachine optimalisatie, e-mailmarketing, social media marketing, data-analyse en B2B leadgeneratie. We ondersteunen veel MKB ondernemers met online marketing uitvoering en bieden ook online marketing workshops aan.

Direct aanvragen
blank
© Reason Digital Empowerment B.V. Alle rechten voorbehouden.
blank
Bel ons
blank
Online groeiscan
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram