blank
Ontdek meer

E-mailmarketing

Tijdens de training E-mailmarketing ontdek je hoe je e-mail kunt inzetten om herhaalaankopen te stimuleren, loyaliteit te verhogen, klanttevredenheid te meten en customer support te bieden. Na de training heb je alle kennis om direct je huidige e-mail resultaten te monitoren en te verbeteren.

STUDIEDUUR
3 uur
WANNEER
Op aanvraag
LESTIJDEN
In overleg
DEELNEMERS
Van 1 tot 10 deelnemers
LOCATIE
Ons kantoor in Den Haag of op jouw locatie
Training aanvragen

Waarom kiezen voor de E-mailmarketing training?

Bij jouw op locatie of bij ons op ons op kantoor

De E-mailmarketing training kan worden gegeven op ons kantoor of wordt verzorgd bij jou op locatie, wel zo efficiënt voor jou en je collega’s.

Voor jou individueel of je hele team

Liever een individuele training of toch met je hele team? De training wordt verzorgd tot een maximum van 10 collega’s per lesdag.

Altijd op maat gemaakt

Voor een zo goed mogelijk resultaat wordt de training op maat gemaakt. We stemmen altijd af op jouw leerwensen, onderwerpen en de samenstelling van de collega’s voor de training.
social media marketing
Leer alles over E-mailmarketing
Deze training is voor iedereen die meer wil halen uit E-mailmarketing. Tijdens de training ga je o.a. aan de slag met de volgende onderwerpen:
De belangrijkste feiten en cijfers van e-mailmarketing
De ideale timing, frequentie en verzendtijd
Hoe kun je conversie en interactie stimuleren
Hoe het zit met de AVG: wat mag wel, wat niet?
Marketing automation
Meten en analyseren van je resultaten

Training aanvragen
Hoe werkt het?

Intake
We starten altijd met een intake hierin bepalen we gezamenlijk de doelen, het kennisniveau en de verwachtingen.  Op basis van deze informatie maken wij de training op maat.

Interactieve workshop
Tijdens de training van 3 uur (1 dagdeel) leggen we aan de hand van een presentatie alles uit over E-mailmarketing. Het is een interactieve training dus er is ook voldoende ruimte voor vragen.

Naslagwerk en hulplijn
Na afloop krijg je de training presentatie opgestuurd, zodat je het nog rustig kan nalezen. Daarnaast zijn wij natuurlijk na de training ook nog bereikbaar voor hulpvragen.


blank
blank
Marije - Online marketeer

‘Emailmarketing is 1 van de oudere online marketing kanalen, maar kan nog steeds een belangrijke rol spelen in jouw marketing mix. In deze training neem ik je mee in hoe emailmarketing jouw kan helpen om je doelgroep/klanten op de juiste manier te activeren met emails.


Tools die je leert kennen

blank
Hubspot
blank
Google Analytics
Over Reason Online Marketing
De training wordt gegeven door Reason Online Marketing, een fullservice online marketing bureau uit Den Haag. Onze specialisaties zijn o.a. online strategie, website ontwikkeling, zoekmachine adverteren, zoekmachine optimalisatie, e-mailmarketing, social media marketing, data-analyse en B2B leadgeneratie. We ondersteunen veel MKB ondernemers met online marketing uitvoering en bieden ook online marketing workshops aan.

Direct aanvragen
blank
© Reason Digital Empowerment B.V. Alle rechten voorbehouden.
blank
Bel ons
blank
Online groeiscan
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram