skip to Main Content
Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

Wat is zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie (SEO) staat voor Search Engine Optimalization. Deze manier van optimalisatie is belangrijk om een hogere positie te krijgen in de weergegeven zoekresultaten van de zoekmachine.

Het behalen van successen online gaat hand in hand met SEO optimalisatie. Zoektermen worden geselecteerd op basis van overeenkomsten met jouw diensten en organisatie. Bij Zoekmachine optimalisatie is het ook belangrijk dat de website daarop constant wordt aangepast. 

Wil je online groeien? Dan is het van groot belang dat je ook investeert in Zoekmachine optimalisatie. 

Wat is zoekmachine optimalisatie

Wist je dat ruim 70% procent van de mensen die in Google zoekt, geneigd is om op een organisch resultaat te klikken. Zoekmachine optimalisatie (SEO) staat voor Search Engine Optimization. Deze manier van optimalisatie is belangrijk om een hogere positie te krijgen in de weergegeven zoekresultaten van de zoekmachine.

Wil je online groeien? Dan is het van groot belang dat je ook investeert in zoekmachine optimalisatie. 

SEO VOORDELEN

 Betere vindbaarheid = meer traffic
 Lange termijn investering
 SEO verkeer = gratis verkeer
 Hoge ROI

Aan de slag met zoekmachine optimalisatie?

Aan de slag met zoekmachine optimalisatie?

Wil je beter vindbaar zijn in Google? Een relevante en vindbare website vergroot het aantal bezoekers op je website, en brengt je naar het gewenste eindresultaat, zoals bijvoorbeeld meer leads en verkoop.

SEO voor betere organische vindbaarheid

Zoekmachine Optimalisatie begint met duidelijke doelstellingen en je doelgroepbepaling. We adviseren vervolgens over de beste zoekmachine optimalisatie strategie. Wij zetten het zoekmachine optimalisatie traject op, van innovatieve technische verbeteringen tot en met slimme linkbuilding campagnes.

Om tot het gewenste resultaat te komen doorlopen we 3 fases. We starten met een uitgebreide SEO- en website scan. Daarna doen we een keyword- & linkonderzoek om te zien waar we kunnen optimaliseren. Als laatste volgt een selectie van on- & offpagina optimalisatie activiteiten om tot een maximale vindbaarheid te kunnen komen.

Als laatste volgt een selectie van on- & offpagina optimalisatie activiteiten om tot een maximale vindbaarheid te kunnen komen.

On-page Seo

Het woord zegt het eigenlijk al: on-page SEO staat voor alle SEO factoren die je kan aanpassen binnen je website of webshop. Deze factoren zijn het gemakkelijkst zelf te beïnvloeden. On-page factoren worden daarom ook als eerste gecontroleerd in vrijwel elke SEO-check. Belangrijke factoren van on-page SEO zijn o.a. titels, URL optimalisatie, meta description, het gebruik van headings, laadsnelheid en een mobiel proof website.

Off-page Seo

In tegenstelling tot on-page SEO, staat off-page SEO voor alle factoren die zich buiten je website of webshop bevinden. Hoewel lastiger dan on-page SEO, zijn ook deze factoren tot op zekere hoogte te beïnvloeden. Off-page SEO betreft voornamelijk links die naar je website verwijzen, en op die manier de reputatie van je website verhogen. Belangrijke factoren van off-page SEO zijn link building, blogs, social media en adverteren.

SEO voor betere organische vindbaarheid

Zoekmachine Optimalisatie begint met een duidelijke doelstellingen en je doelgroep bepaling. We adviseren vervolgens over de beste zoekmachine optimalisatie strategie. Wij zetten het zoekmachine optimalisatie traject op, Van innovatieve technische verbeteringen tot en met slimme linkbuilding campagnes.

On-page Seo

Het woord zegt het eigenlijk al: on pagina SEO staat voor alle SEO factoren die je kan aanpassen binnen je website of webshop. Deze factoren zijn het gemakkelijkst om zelf te beïnvloeden. On page factoren worden daarom ook als eerste gecontroleerd in vrijwel elke seo-check. Belangrijke factoren van On Page SEO zijn o.a. titels, URL optimalisatie, meta description, het gebruik van headings, laadsnelheid en een mobiel proof website.

Off page Seo

In tegenstelling tot on page seo, staat off page seo voor alle factoren die zich buiten je website of webshop bevinden. Hoewel lastiger dan on page seo, zijn ook deze factoren tot zekere hoogte te beïnvloeden. Off page SEO betreft voornamelijk links die naar je website verwijzen, en op die manier de reputatie van je website verhogen. Belangrijk factoren van Off Page SEO zijn link building, blogs, social media & adverteren.

Starten met SEO?

Zoekmachine Optimalisatie begint met duidelijke doelstellingen en de doelgroep die je wilt bereiken. We adviseren vervolgens over de beste strategie. Meer weten of hulp nodig?

Starten met SEO?

Zoekmachine Optimalisatie begint met duidelijke doelstellingen en de doelgroep die je wilt bereiken. We adviseren vervolgens over de beste strategie. Meer weten of hulp nodig?